2777
2789
عنوان

لانتوری

1435 بازدید | 14 پست

من امروز دیدمش خیلی ترسیدم،به نظرم طرف بمیره بهتره تا اسید بپاشن تو صورتش،فقط اون سکانس که دوستش گفت بعد از اسید پاشی هنوز بوی ضمخت سوختی صورتش تو دماغم پیچید،به نظرم بیشتر از این فیلما بسازن ولی آخرش کسی که مورد اسید پاشی قرار گرفته طرف رو نبخشه تا مردم یکم حساب کار دستشون بیاد

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

چه جالب منم میخواستم دان کنم ببینم امروز

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
چه جالب منم میخواستم دان کنم ببینم امروز

حتما ببین من بعد از این فیلم خیلی بیشتر رو آداب معاشرتم کار میکنم،یه سو برداشت باعث شد یه نفر زندگیشو از دست بده

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم جالبی بود ولی متاسفانه باعث بد آموزی هم میشه. ۲۵سال پیش اولین بار یه قضیه اسید پاشی توی روزنامه ...

به نظرم اگه صحنه انتقام رو هم نشون بدن مردم یکم بیشتر میترسن

من دانلود کردم دیدم اولش تو هم تو همه ول کردم پس برم ببینم

آره ارزش دیدن داره،با دقت ببینی غرق میشی توش متوجه شلوغیش نمیشی

یک فیلمی هس اسمش این زن حقش را میخواهد عه‌.توی اون فیلم خانومی که مورد حمله و اسید پاشی قرار گرفت مر ...

ایرانی؟؟بازیگراش کین؟

عاره ایرانیه.میترا حجار و فک کنم نقش اقای اسید پاشو اقای کامران تفتی بازی کرد

باشه ممنون