2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره سایتهاشون آماده هست دقیقا

خب همون رو چك كن رنكينگش چطوره

و اگه پشتيباني دارند با شركت ازشون بخاي بالاتر بره رنكش و خودتم استانداردهاش رو ازنت چك كن

اگه it بودي هم ك توي دانشگاه داشتيم

سايتهاي شركتهاي مرتبط نگاه كن ببين دارند چكار ميكنن براي افزايش فروش و جلب مشتري كجاها تبليغ ميكنن

ني ني سايت هم برنامه تبليغ بذار 😁 با ي كاربري ك مربوط ب كار باشه

كاربري دست ٢٥٠ نفر

خب همون رو چك كن رنكينگش چطوره و اگه پشتيباني دارند با شركت ازشون بخاي بالاتر بره رنكش و خودتم ...

نه رشته ام itنبوده ولی خیلی راهنمایی هات مفید بودن برام واقعا ممنون.پس یعنی بازاریابی هم باید کنم😀😀

اينا مربوط ب بازاريابي الكترونيكي ميشه ك خب بين رشته اي هست هم بين رشته هاي بازرگاني و هم فناوري اطلاعات هر كدوم از ديد خودشون اينا رو بررسي ميكنن رشته فناوري اطلاعات بيشتر در زمينه ابزارهايي ك استفاده ميشه براي بازاريابي الكترونيكي

راستش من نميدونم اونجا كارت چي هست ممكنه ب اين سمت و سو باشه طبق حرفت

يا اينكه مثلا مربوط ب  نرم افزاراي اگه داشته باشند حسابداري و فروش و اينا.. ك بخري يا نصب كني پشتيباني كني كار شبكه سيستمها رو انجام بدي.. 

ديگه اينا بستگي داره ب حد و اندازه كار شركت

ك خب شركتي ك شما ميگيد اونقدرا هم بزرگ نبايد باشه و اصلا اتوماسيون زيادي نداشته باشه

كاربري دست ٢٥٠ نفر

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز