mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان شام چی دارین؟🙃 241 بازدید | 20 پست من موندم چی بزارمب شوهرم میگم میگ هرچ دوست داری بعدش میگ نه ولش کن بشین استراحت کن خسته ای🤔😂خودمم ک رژیمم😕شماچی دارینغذاپیشنهادبدین😘 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/10/06 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afsooooooongar عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 10972 یه املت درست کن برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125963 موندم فعلا چی بپزم بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
zahraaam__ عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1481 نون محبت حال غدا نیس اصلا😐 🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃 که گناه دگران برتو نخواهند نوشت
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 یه املت درست کن صبح خوردیم😕 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24663 یه ایوان شیر و یه عدد تخم مرغ بچه ها دارن میرن بیرون من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 نون محبت حال غدا نیس اصلا😐 اره خدایی😞 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
afsooooooongar عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 10972 صبح خوردیم😕 خب سیب زمینی بپز با تخم مرغ برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
سکوتتتتتت۰۰۰۰ عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 7634 قلیه ماهی از ظهرمونده و برنج خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19564 سبزی پلو ماهی میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 سبزی پلو ماهی باسوپ جودرسته؟😁😉 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍