سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
کامیابی خیلی گرون میگیره نمیتونم برم پیشش ولی دکترایی که انتخاب کردم هزینه شون به بودجه من میخوره
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
فقط میخوای بینی انجام بدی؟ اخه من فقط عمل بینی نبود
اره فقط بینی
بینی من گوشتیه ولی پوستش ضخیم نیست قوز و انحرافم نداره کلا هیچ مشکلی نداره فقط میخوام از رو به رو خیلی کوچیک شه از نیم رخم نیمه فانتزی و سربالا
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
بعد یه سوال هزینه های قبل عملت چقدر شد؟ چون میگن الان تست کرونا هم بهش اضافه شده
گوشتی بود ولی کوچیک بود کلا من انحرافم داشتم قوزم داشتم هزینه هامم حدود 2تومن ولی خوب سانترالو هم ...
جدی؟؟؟؟؟ ینی عکس و ازمایش و تست کرونا شد 2 تومن؟
چقدر گرون
سلام عزیزم. ببخشید مادرتون اختلال بویاییشون خوب شد؟ من هم الان سه ماهه به شدت بویای سیگار حس میکنم جوری که از چشمام اشک میاد یا نفسم میگیره. ایشون دکتر رفتن یا نه؟
عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹