2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جونم دراومد اگه برمیگشتم عقب اصلا عمل نمیکردم

پیش کی عمل کردی ؟

هزینش چقدر شد

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

استخونیه، نیمه فانتزی

اگه هزینش برات مهم نیس کامیابی خوب در میاره

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

نه قرص داده ولی ضد حساسیت نداده

شماره مشاوره نداره دکتر؟ بپرس ازش اگه لازم باشه قرص ضد حساسیت میده چون خیلی عطسه هم خوب نیس

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
12تومن

پیش کی خب؟

با هزینه بیمارستان 12 شد؟ من از دکترا میپرسم مثلا میگن 14 بعد من نمیدونم اون با هزینه بیمارستانه یا جداست

پیش کی خب؟ با هزینه بیمارستان 12 شد؟ من از دکترا میپرسم مثلا میگن 14 بعد من نمیدونم اون با هزینه بی ...

تا نتیجشو نبینم نمیتونم معرفی کنم عزیزم

من با هزینه کلینیک شد 12

نیمه فانتزی

تا نتیجشو نبینم نمیتونم معرفی کنم عزیزم من با هزینه کلینیک شد 12 نیمه فانتزی

وااااا
خب من که نمیخوام با اون عمل کنم

میخوام ببینم جز دکترایی هست که تو لیست منه یا نه!!!

تا ۱۲  ۱۳ میتونم هزینه کنم اسم کوچیکش چیه

اوه پس نمیشه

این 25 میگیره

من 3 تا دکتر پیدا کردم که نیمه فانتزی خوب در میارن و با سلیقه من جوره کاملا

اما تهران نیستم و نمیتونم برم مطب گردی... از مدلای کارشون تو اینستا خوشم اومده فقط ولی تو نی نی سایت دیدم یه چند نفر ناراضی بودن ازشون

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز