سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
با هزینه بیمارستان 12 شد؟ من از دکترا میپرسم مثلا میگن 14 بعد من نمیدونم اون با هزینه بیمارستانه یا جداست
تا نتیجشو نبینم نمیتونم معرفی کنم عزیزم من با هزینه کلینیک شد 12 نیمه فانتزی
وااااا خب من که نمیخوام با اون عمل کنم
میخوام ببینم جز دکترایی هست که تو لیست منه یا نه!!!
من 3 تا دکتر پیدا کردم که نیمه فانتزی خوب در میارن و با سلیقه من جوره کاملا
اما تهران نیستم و نمیتونم برم مطب گردی... از مدلای کارشون تو اینستا خوشم اومده فقط ولی تو نی نی سایت دیدم یه چند نفر ناراضی بودن ازشون