2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی منو دوست داره اما...

1264 بازدید | 37 پست

نامزدم خیلی منو دوس داره دو سالیه ک باهمیم

من ی مشکلی دارم تو زندگیم باهاش

اون خیلی بهم محبت میکنه خیلی زیاد انقدر که میگم دیه بسه

هرکی رفتارشو با من میبینه حسودی میکنه

اما من در برابرش سردم اصن درست ابراز علاقه نمیکنم قبلانا اصلا اینجور نبودم

بیچاره چیزی نمیگه اما وقتی ی حرف کوچیکی بهم میزنه ناراحت میشم از دلم در میاره

اما من احساس میکنم ی مدتیه نسبت بهش خیلی سرد شدم نمیدونم دوستان چیکار کنم میخوام بازم ب روزهای آتشین آشناییمون برگردم لطفا راهنماییم کنید😓 من ازتون کمک میخوام

خوشی نزده زیر دلت عایا؟؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دختر همه مینالن که شوهرشون سرده یا بهشون محبت نمیکنه تو چرا برعکسی

بنده خدا انقدر دوستت داره که

اگه دوسش نداری بهش بگو گناه داره اگرم دوسش داری سعی کن خوبیاش بیشتر به چشمت بیاد سعی کن بیشتر بهش توجه کنی

چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید 

تو هم احساساتتو ب خرج بده براش

نزار دل سرد بشه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وای دختر همه مینالن که شوهرشون سرده یا بهشون محبت نمیکنه تو چرا برعکسی بنده خدا انقدر دوستت داره که ...

خیلی دوسش دارم اما ب قول دوستان انقد بهم خوبی میکنه ک دیه زیاد ب چشمم نمیاد انقدر لوسم کرده اما نمیدکنم چیکار کنم 

تو هم احساساتتو ب خرج بده براش نزار دل سرد بشه 

نمیتونم اصلا نمیتونم ی دختر مغروری ام چن بار ب مشاوره مراجعه کردم ی هفته خوبم باهاش ی هفته همش ایراد و هی میگم دوست ندارم اما اون از گل کمتر نمیگه