2777
2789
عنوان

بارداری

97 بازدید | 20 پست

سلام مادرای عزیز من ۵روز ازموعدم گذشته بی بی چک میزنم دوتا حاله کمرنگ ک میبینم زیرنور ک میگیرم دوتا خط بهتر میبینم این ماه کلومیفن میخوروم ۶ماهه اقدامم این ماه هرشب اقدام کردم توروخدا بنڟرتون باردارم چشم انتظارم راستی دورزه سینم نوک درد میکنه میخاره

ارع عزیزم بارداری

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عکس بیبی چک و مارک بیبی چک لطفا

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
وای یعنی حاملم شبا همش توراه توالتم دل درد کمردمیگیره ول میکنه فک میکنم پریه ولی ترشحه

آره مبارک باشه 😍 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وای توروخدا دعا کنید صب میخام برم  تیتر بتا بدم

عزیزدلم من یه هفته مونده ب موعد ی لکه قهوه ای دیدم و نوک سینه هام ب شدت میسوخت و میخارید

دیگ ی روز مونده ب موعد بیبی زدم و مثبت شد همون لحظه 

شمام حامله ای مبارکت باشه 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹