2777
2789
یعنی رفیق بازی هاشو ادامه میده 🥺 راهی نیس درستش کنم؟ 

باید یه کاری کنی دلزده بشه از دوستاش ازشون بد نگو ولی سعی کن وقتی باتوعه بش خوش بگذره یا مثلا هی بگو من اصلا حوصله رفبقامو ندارم و..تاکم کم رو خودش تاثیر بزاره

دوستاااااان با معرفت کجا هستین زود بیاین

یه پست مسابقه دارم باید لایک بخوره زود باشین گلا برید بلایکین فقط تا امشب وقت داره هااااااااا

https://www.instagram.com/p/CJJuVSvh1vQ/?igshid=184lqxbf4xad8

روی این لینک بزنین😍😍😍😍

بی زحمتی کامنت هم بذارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید عشق یک طرفه داری ناراحتی از چیزی سردرگمی انگار ولی خب ته دلت صافه یکمم کینه ای انگار شایو بیو ...

من عقدم کی عروسی مبکنم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
یکم ترسو مهربون خوش خنده زودرنج

بگو نینیم سالمه سالم بدنیا میاد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یعنی رفیق بازی هاشو ادامه میده 🥺 راهی نیس درستش کنم؟ 

توجه و محبت بیشتر

اگر جواب نداد خودتو ازش دریغ کن

منظورم توو قیافه رفتن نیست ولی کم کم سرد شو جوری رفتار کن انگار فقط همخونه ته اینجورب احتمال درست شدنش هست

شاید عشق یک طرفه داری ناراحتی از چیزی سردرگمی انگار ولی خب ته دلت صافه یکمم کینه ای انگار شایو بیو ...

واییییی همش درست بود 

کی میبینمش حدودا؟

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی