2777
2789

بچه من هفته 15 باردارم. دکتر هفته 12 گفت 1.2 ml هماتوم داری. هفته 13 رفتم دکتر و بهم سی تا شیاف داد 400.لکه بینی ام ندارم.

دیشب اومدم شیاف رو بذارم به سمت چپ خوابیدم و دیدم شیاف سمت راسته فقط بالا تنمو چرخوندم سمت راست و دستمو یکم بیشتر دراز کردم شیاف رو بردارم احساس کردن زیر دلم کشیده شد و یه کوچولو درد گرفت.. از دیشبه دارم میمیرم زبونم لال نکنه برا نی نیم اتفاقی افتاده یا هماتومش بیشتر شده باشه یا جفتش چیزیش شده   

از دیروز زیر شکمم نبض و خرمت های ریز مثل ضربه حس میکنم سمت راست و زیر نافم و یکمم چپ. میترسم این خطرناک باشه اخه میگن حرکت بچه از پنج ماه شروع میشه من تازه سه ماه و نیمم. سمت راست و چپ دلمم یه کوچو هی درد خفیف میگیره ول میکنه با روی نافم..نمیدونم چمه چیشده. از اون حرکت دیشبم دارم سکته میکنم ...

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

فقط نفهمیدم برای چی شیافو می خواستی بکشی بیرون  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان ما مگه متخصص زنانیم عزیزم ؟برو دکتر خب

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بزار پشتت شیافو

من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘

استرس و نگرانی نداشته باش 

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

زیاد فکر نکن انشالله چیزی نمیشه

خدایا هرکی دلش نی نی میخواد هرچه زودتر دامنشو سبز کن به حق فاطمه زهرا🙏🙏برای سلامتی نی نی منم صلوات بفرسیتین لطفا🙂😍😘😘