2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا  شیطون شبیه خودمی جاری ندارم  مادرشوهر  اووووف

😂😂😂

الهی مبارکت باشه پیشاپیش والا منه بدبخت النگو دارم از ترس اینکه دعوا نندازنو قهرنکنو خودشونو نگیرن نمیندازم طلاهامو پیششون باوجوداینکه خودشونم طلا دارن

😂😂😂 الهی مبارکت باشه پیشاپیش والا منه بدبخت النگو دارم از ترس اینکه دعوا نندازنو قهرنکنو خودشونو ...

منم دقیقا همین مشکل رو دارم همه عروس های خانوادشون دارن فط من تو چششون میرم گفتم نندازم(البته ندارم هنوز)ولی گفتم اونطور حال میکنم ترسوندن.میخوام بندازم

منم دقیقا همین مشکل رو دارم همه عروس های خانوادشون دارن فط من تو چششون میرم گفتم نندازم(البته ندارم ...

وای ول کنا از دق دلشونو حسودیشون دورازجونت از دماغت درمیارن من ک کلا میرم خونه مادرشوهرم چیزی نمیندازم هی نگا میکنه بدسام ببینه چیزی انداختم یا گردنی چیزی انداختم نمیندازم ببینن طلا دارم هم قهرمیکنن میرن تو قیافه هم میرن میخرن براجاریمم میره میخره خعاک برسر بامن ک مثه هوو میمونه

وای ول کنا از دق دلشونو حسودیشون دورازجونت از دماغت درمیارن من ک کلا میرم خونه مادرشوهرم چیزی نمیندا ...

دقیقا یه بار انگشتر خریدم رفته یه بدل خریده میگه خیلی وقت بود می‌خواستم بخرم ۵تومن خریدم بعدا دیدم انداخته دکور سیاه شده کلا.یعنی ببینن کم مونده تشنج کنه

دقیقا یه بار انگشتر خریدم رفته یه بدل خریده میگه خیلی وقت بود می‌خواستم بخرم ۵تومن خریدم بعدا دیدم ا ...

ولی نگا اگه بزندگیت خدایی نکرده آسیب نمیرسونه بنداز برامنکه میندازم تو قیافه میرن و اینکه میرن طلاشو میخرن جاریمم ک دیگه بدتر حالا فک کن کلی طلا دارن و جاریمو خواهرشوهرم دسشون توی یکاسس میگم نرن برام دعا بیارن بخدا چون میدونم دعا وجادو میارن تاجاییکه میخاستن مارو بطلاق برسونن البته خواهرشوهرم دعوا رامیندازه جاریمم ک اهل دعا وجادوعه آشغال حالم ازشون بهم میخوره خاله زنکای کثیف🤮