2777
2789
عنوان

ای وی اف

157 بازدید | 18 پست

سلام توروخدا اونایی که ای وی اف کردید یا میخواید انجام بدید بیاین تبادل نظر کنید کجا رفتید؟شرایطش چیه؟هزینه ش چقده؟این بیمارستان های دولتی که میگن ۸۵ درصدش رایگانه خوبه؟ هزینه ش چقدره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوستم یه مرکز خصوصی انجام داده و حدودا 100 تومن میگه خرج کردم ولی گفتن ببیمارستان امام خمینی و مهدیه تهخران همون تخفیفی که شما میگین رو گذاشتن پس برین امارشو بگیرین انشالا که راسته کلا ادم به ادم متغیره واسه همین نمیشع عدد کلی داد

عزیزم پست ای وی اف و انتقال همه تجربیات منو بخون. کلا حدود۹ ملیون شد هزینه،بیمارستان خصوصی آریا اهوا ...

چقد حس قشنگی از حرفاتون گرفتم 😭😭😭😭😭 دعا کنید منم بچه دار بشم راستش ما هزینه ی خصوصی رو نداریم الهی خداوند نگهدار نی نی خوشگلتون باشه عزیزم ممنون

چقد حس قشنگی از حرفاتون گرفتم 😭😭😭😭😭 دعا کنید منم بچه دار بشم راستش ما هزینه ی خصوصی رو نداریم ا ...

عزیز دلم برات دعا میکنم. به خدا هرروز میام اینجا سرچ میکنم ای وی اف و برای تک تک بچه های که میان اینجا سوالی میکنن، دعا میکنم که خدا دلشون شاد کنه. واقعا دوست دارم همه به ارزوشون برسن. گلم بیمارستانای دولتی هزینه خیلی کمتره.مرامز نازایی بیمارستان کلا میشه ۳تا۴ تومن

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
عزیز دلم برات دعا میکنم. به خدا هرروز میام اینجا سرچ میکنم ای وی اف و برای تک تک بچه های که میان این ...

توکل بر خدا ممنونم گلم ما فقط مشکلمون اسپرم شوهرم هست خودم مشکلی ندارم شما مشکلتون چی بود

توکل بر خدا ممنونم گلم ما فقط مشکلمون اسپرم شوهرم هست خودم مشکلی ندارم شما مشکلتون چی بود

منم دقیقا همین بود. حرکت اسپرم کم بود. خودم یه فیبروم داشتم جراحی کردم جزاون مشکلی نبود

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
ممنون گلم من خودم مشکلی ندارم فقط شوهرم اسپرمش ضعیفه

پس خوبه هزینتون خیلی زیاد نمیشه 

احتمالا تخمک کشی با دارو ۶ تومن بشه انتقال و دارو ۳ تومن

همین حدود در میاد خصوصی 

حالا یکم بیشتر یا کمتر