2789
عنوان

تعیین جنسیت

226 بازدید | 30 پست

دوستان اگر جنین و کیسه اب هر دو در هفته هشتم سمت چپ باشن .ویار خاصی نداشته باشی حالت تهوع کمی داشته باشی پشتتم زیاد جوش بزنه و دقیق ندونی چه موقع از تخمک گذاری باردار شدی به نظر شما جنین چیه؟

ربطی نداره جنین به این چیزا

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نی نی من سمت راست بود.جوش هم زدم هم بدنم هم صورتم ویارم نداشتم.یکی دیگه با همین علائم دختر داشت.تو بدن هر کس متفاوته عزیزم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

من پهلوهام پر جوش شده😭نی نی هم دخمله😍

ولی به اینا هیچ ربطی نداره

توروخدا برای تو دلیم یه صلوات بفرستین که سالم بیاد پیشم💚این روزا سختی زیاد میکشم😭یه خانم خیلیییی شیطون که عاشق همسرشه😍مامانم همیشه میگه باهمه دوست بشو باهمه مهربون باش ولی به کسی اعتماد نکن این حرفش خیلی کمکم کرد تو زندگیم💫

بنظرمن به هیچ کدوم از اینا ربطی نداره مثلا من الان از روی ظاهر و شکم و یه سری چیزایی که بقیه میگن پسر بود ۱۰۰ در صد الان که دو هفته دیگه زایمان میکنم هنوز اطرافیانم اصرار میکنن که پسره ولی خب حقیقت امر اینکه دختره. هیچ چیزی به اندازه سونو مطمعن نیست

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍