2777
2789
عنوان

بچه هاتون چجوری میخابن؟

171 بازدید | 35 پست

مامانای گل کمکم کنید

پسرم ب تکون عادت کرده یاتوگهواره روی پا

رفته توی۵ماه

چجوری عادتش بدم روزمین بخابه

توی خاب تکون بخوره باید روی پام باشه یاگهوارع ک تابش بدم بخابه روی زمین نمیتونم کاری کنم

رو پا واقعا سرویس شدم ۱۶ماهشه . جدیدا رو اسبش تکونش میدم میخوابه راحتره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برام سواله فکنم همه روو پا یا توو گهواره میخوابونن روو زمین ک زوده بخواد بخوابه توو بغل نمیخوابه ...

هی میگن بدعادتش کردی اما واقعا نوزاد باتکون ارامش میگیره

مشکلی ندارم روپا ولی میگم بعدش بزارمش زمین بیدار نشه دیگ ازالان عادتش بدم

گهواره براش کوچیک شده و میترسم غلت بزنه بیفته وگرنه خب تواونم بخابه اوکیه

پسره ؟چی خوردی توو بارداریت ماشالله انرژیش زیاد شده

وای یا خدا همه میگن 

چیکار کنم جز بچه های سخت شناخته شده 

هردکتری بگی بردمش میگن خدا صبرت بده بچه اول شدم آسی 

بخدا چیز خاصی نخوردم اصلا 

هرکی منو میبینه میگه خوبه هنوز زنده ای 

۲۶ سالمه فشاری شدم 😢😭فشارم همش ۱۶ 

سردرهای عصبی عصرا میاد سراغم 

دارم تقاص چیو پس میدم خداااا

خوشیام میتونن تکراری باشن🙂
فقط با ممه😐 بغلش میخوابم یه ربع شیر بخوره خوابش عمیق میشه😁

بازم خوش بحال شما.پسرمن بایدشیرش بدم راهش ببرم ک بخوابه.کل مدت خواب هم باید تو بغلم باشه.بذارم توتخت بیدارمیشه.الان دارم از گرسنگی میمیرم نمازم نخوندم اما گلپسر تو بغلم خوابه.کاش رو پا میخوابید باورکن راحتتربودم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
وای یا خدا همه میگن  چیکار کنم جز بچه های سخت شناخته شده  هردکتری بگی بردمش میگن خدا صبر ...

والا بچه های الان همه همینطورن خیای عجیب شدن مخصوصا پسربچه ها

بازم خوش بحال شما.پسرمن بایدشیرش بدم راهش ببرم ک بخوابه.کل مدت خواب هم باید تو بغلم باشه.بذارم توتخت ...

ای بابا چندوقتشه

شماهم سعی کن روش کارکنی تا توتخت بخابه

یابراش گهواره بگیر با تکون میخابه

اینطوری ازکارو زندگی میفتی ک