2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم

83 بازدید | 5 پست

کاش همیشه زندگی یه دکمه برگشت داشت هرجا خسته شدیم بگیم دیگه نمیخوایم ادامه بدیم کاش میشد برگردم به عقب به دوران مجردی کاش هبچووووووقت این مرد و نمیدیدم که باهاش ازدواج کنم زندگی بشه جهنم خدایا مگه ما چندسال میخوایم زندگی کنیم چرا باید اینطوری عذاب بکشیم 😭😭😭دیگه بریدم خسته شدم 😭نمیخوام کنارش باشم صداش قبافه اش حرفاش رفتاراش همه چیش عذابم میده من عاشقانه اومدم تو این خونه چیشد که اینطوری شد 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چی شده

با کم محلیاش با رفتار بدش با دست بزن داشتنش با دروغ گفتناش با هیچیش نمیتونم کنار بیام حس میکنم ادم بدتر این وجود نداره تو دنیا که دست رو زنش بلند کنه به قصد مردن زنشو بزنه اخر سر بگه رو مخ من راه نرو که اینطوری نشه 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
با کم محلیاش با رفتار بدش با دست بزن داشتنش با دروغ گفتناش با هیچیش نمیتونم کنار بیام حس میکنم ادم ب ...

عزیرم می تونی طلاق بگیری 

اگه نه واقعا رو مخش راه نرو که دعوا بالا نگیره

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
عزیرم می تونی طلاق بگیری  اگه نه واقعا رو مخش راه نرو که دعوا بالا نگیره

بخوام میتونم ولی دلم برای خانوادم میسوزه منو با هزار امید فرستادن 😭😭دلم میخواد چشمامو ببندم برم جایی که هیچکس نباشه بخوام به کسی جواب پس بدم انقدر تو تنهایی بمونم که بمیرم خیلی حس بدیه با سر درد بخوابی صبح وقتی چشماتو باز میگنی اولین چیزی که حس میکنی بازم سر درد یعنی خواب با استرس و فکرو خیال یعنی گریه گریه گریه