2777
2789

دیدم به درد نخورد رفت دوباره میکرو

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ابروها ها بد حالت میشه و انگاری سیخ سیخیه ابروها یه حالت بدی میشه 

من واسه چند نفر رو دیدم دوست نداشتم

خودم خیلی به فکرش بودم ولی منصرف شدم😑

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴

دوستم 

عالی بود

البته جراحی کرد از پشت سرش بخیه خورد 

من ک دیدم عالی بود پرپشت شیک

البته ی نوع دیگه هم هس ک جراحی نداره ی جوره پانچ ک شنیدم خیلی جالب نی 

ولی جراحی سخت وقدیمی  ولی بهتر 

دوستم  عالی بود البته جراحی کرد از پشت سرش بخیه خورد  من ک دیدم عالی بود پرپشت شیک الب ...

ضخیم نشده؟واقعا راضیه؟بعد هرکدلی میخواد برمیداره؟یا نه فقط یه مدل باید برداریم تا اخر عمر؟

دوستم  عالی بود البته جراحی کرد از پشت سرش بخیه خورد  من ک دیدم عالی بود پرپشت شیک الب ...

یعنی چی؟بخیه برا چی؟مگه چکار میکنن برای کاشت؟خواستم انجام بدم ترسیدم🤤

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خیلی ابروها ها بد حالت میشه و انگاری سیخ سیخیه ابروها یه حالت بدی میشه  من واسه چند نفر رو دید ...

دقیقا منم دیدم همینجوری بود ، اول البته خوب بود بعده مدتی همه سیخ و بد حالت و ضخیم شدن، هر تار مو هم به جهت ..

چندتایی که دیدم اینجور شدن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
نمیدونی کجا رفتن؟

کلینیک کاشت مو ایران نوین دکتر رحیمی

خیلی کلینیک بزرگیه جز همین رحیمی همشونم خوبن ولی خب رحیمی استادشون بوده

💖اگه بنا به هر دلیلی با کاربری خودتون نمیخواین تاپیک بزنین به من بگین براتون تاپیک میزنم💖
ضخیم نشده؟واقعا راضیه؟بعد هرکدلی میخواد برمیداره؟یا نه فقط یه مدل باید برداریم تا اخر عمر؟

اون دیگه ب نطرم برمیگرده ب ویتامین و هورمونای بدن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خیلی ابروها ها بد حالت میشه و انگاری سیخ سیخیه ابروها یه حالت بدی میشه  من واسه چند نفر رو دید ...

از این مدل جراحیا داشتن؟ک دوستمون بالا گفته؟

منم همین ک شما گفتی شنیدم الان دوساله میخوام برم ارایشگرم گفت نکن بده 

ولی خیلی وقتام دیدمو شنیدم راضی بودن