2777
2789
عنوان

چچجور به روی همسرم بیارم

457 بازدید | 26 پست

شوهرم برادرش تازه جدا شده میخوان زنش بدن حالا همسرم یه خانم از همکار سابقش رو معرفی کردبه مامانش منم شنیدم فوضولیم گل کرد دیروز تو تلگرام چت هاش با اون خانم رو خوندم دیدم خیلی جک و کلیپ فرستاده یه جا گفته بود عکسات قشنگه یه جا دیگه عکس آلبالو یه باغی فرستاده میگه دارم به یادت آلبالو می خورم دو سال پیش همکار بودن بعد شوهرم رفت جای دیگه کار کرد همون موقع هم وقتی به شوهرم زنگ می زدم تو ماشینش بود می گفت هوا سرد بود دلم سوخت رسوندمش اعتراض می کردم میگفت ۱۰ سال ازم بزرگتر خلاصه صمیمی بودن با چند تا خانم دیگه هم اینجور بود نمبدونم من الان حساسم یا دارم شلوع میکنم چون اگه چیزی بود واسه داداشش نمی خواست ولی می خوام بفهمه من ناراحتم چجور به روش بیارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1 شاید میخواد بیارش توی خانواده ک به هم نزدیک تر بشن 

2 شاید دلش سوخته براش و میخواد سرو سامان بگیره 

و ی چیز مهم تر اینکه آقایون خانومای بزرگ تر از خودشون رو دوست دارن 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
شاید میخواد از این طریق نزدیکش باشه 😑جدا نمیشه فهمید تو سر ادما چی میگذره

ببین کلا آدم صمیمیه با فامیل هم همینه ولی به من می گفت من تو محیط کار به کسی رو نمی دم ولی الان ... با همکار دیگه هم همین بود ولی این صمیمی تر بود فکرم نکنم اینقدر عوضی باشه بخواد به زن داداش نزدیک شه

چی بگم🙁🙁

خیلیا بانقشه وارد یه خانواده میشن که به عشقشون نزدیک بشن بعد یهو میبینی گندش درمیاد و معلوم میشه ازاول اینا برا اینکه باهم باشن نقشه کشیده بودن.

منم باشم حس خوبی نمیگیرم.

بعدم تو فصل تابستون داشته به یادشوهرتو البالو میخورده؟؟بعد توی این چند ماه چرا بابدباهم درتماس باشن؟؟اصلابعد دوسال که دیگه همکار نبودن جراباید درتماس باشن واز احوال هم خبر داسته باشن وایشون بخوان این خانم رو معرفی کنه؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
چی بگم🙁🙁 خیلیا بانقشه وارد یه خانواده میشن که به عشقشون نزدیک بشن بعد یهو میبینی گندش درمیاد و مع ...

ببین خیلی کم بود ولی در ارتباط بود بیشتر مناسبت تبریک گفتن خانم خیلی رسمی بود ولی شوهرم صمیمی