2777
2789
عنوان

شیرینی پزی

374 بازدید | 4 پست

سلام کیا تو کار کیک و شیرینی هستن؟ بنظرتون درامد داره سفارش کیک تولد و شیرینی و فینگرفود بگیریم؟؟ البته قبلش کلاسای آموزشیشو برم 

والا قیمتای موز و گردو و خامه خیلی زیاد شده ادم بخواد بگیره یه کیک درست کنه بنظرتون کاره خوبیه؟؟ من میخوام یه کاری رو شروع کنم واس کسب درامد موندم برم شیرینی پزی یا ارایشگری یا چیز دگ شما نظرتون چیه؟؟

تعداد رای : 14
نظرسنجی
کیک پزی؟
2
14%
ارایشگری؟
9
64%
هیچکدوم
3
21%

❤️

ب نظر من نمیصرفه شیرینی فروشا کلی میگیرن زیاد ارزون میدن خوشمزم هست ولی خونگی ها گرون تر میگن چون گرون تر میخرن من یه بار از یه دوستی خریدم گرون تر بود ولی خدایی واس بیرون خوشمزه تر بود و ارزون تر 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
ب نظر من نمیصرفه شیرینی فروشا کلی میگیرن زیاد ارزون میدن خوشمزم هست ولی خونگی ها گرون تر میگن چون گر ...

اره شیرینی فروشا کیکو کیلویی ۴۰ یا پنجاه میدم ولی اونایی که خودشون درست میکنن تو اینستا پیج زدن کیلویی ۱۰۰تومن

❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شیرینی فروشا کیکو کیلویی ۴۰ یا پنجاه میدم ولی اونایی که خودشون درست میکنن تو اینستا پیج زدن کیلو ...

ب نظر یه هنره شیرین پزی و یادگرفتنش شیرینه اما فک نکن ک درامد انچنانی داره شاید تولد دوست اشنایی بهت سفارش بدن میخام بگم جای شیرینی فروشارو نمیگیره

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

دوستان یه آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی خیلی خوبی و بهتون معرفی میکنم سایت شیرین بیان ک انواع و اقسام دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی همراه با دستور العمل و دوره های آشپزی و داخلش داره همچنین اعطای مدرک بین المللی برای مهاجرت رو هم تپس از گذروندن دوره هاش داره ..مدیر  این سایت خانم حسینی بارها تو شبکه به خانه برمیگردیم آموزش آشپزی و داده

آدرس سایت شیرین بیان

https://www.shirin-bayan.com