قدیما یکی که حامله میشد همه هواشو داشتن ما که حامله شدیم با مادرشوهرم قهر شدیم حتی مادر خودمم( دوباره ازدواج کرده) شوهرش افتاده رو دنده لج و نمیذاره برای زایمان بیاد پیشم. عجیبه که تو موقعیت های خاص زندگی که احتیاج به کمک داری اینطوری همه تنهات بذارن 😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همین طور مامانم مریضه موقع زایمانم جز شوهرم کسی نبود مامانم به اجبار خودش اومد وحالش بد شد من 2 ساعت بعد زایمانم با کلی بخیه ودرد وخونریزی تو بیمارستان ازش پرستاری میکردم خیلی بی کسی سخته تازه پرستار هم اومد کلی حرف بارم کرد که چرا اینو دنبالت آوردی
آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
عزیزم مادر شوهر من گاهی زنگ میزنه حالی میپرسه نه تا حالا گفته این همه ویار داری من نزدیکم چیزی میخوای بیارم ؟ خ اهر شوهرمم همین طور جاریمم به خاطر این که بهش نگفتم خودم که باردارم از دهن یکی دیگه شنیده کلا زنگ نمیزنه مادرم هست ولی اونه تنهاست به خدا کلی خودش کار داره چند باری اومد کمکم و چند روز موند ولی نمیخوام اذیتش کنم شوهرمم که کلا رو دنده لجه همه جا تنهام نیزاره میگم حالم خوب نیست میگه خیر باشه من که حلالش نمیکنم
آره مامانم یه شوهر سگ داره که هرچی میگه مامانم به حرفاش گوش میده. خودش میخواد بیاد ولی شوهرش نمیذاره ولی منم اگه ببینم واقعا نمیخواد بیاد باهاش قهر میکنم. کل نوجوانی من به خاطر شوهرش حروم شد یه هفته نمیشه بذاره برای من؟!