2777
2789
عنوان

یه لحظه....😔

107 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خوبید؟ 

من یه مشکل خیلی بزرگ دارم. یه کاری رو شروع کردم باید از عهده اش بربیام. اگه نشه جلو خونوادم خراب میشم. حالم خیلی بده. 😭😭😭

کسی میتونه به نیت من برام چله بگیره؟ هرچله ای. میدونم کار خیلی بزرگ و سختیه اما بخداااااا خیلی ثواب داره. مطمئنم اینجوری حاجت خودتون زودتر روا میشه. 

اصلا کسی رو سراغ ندارید حق شناس بگیره برام؟ خواهرانه😔

من سالهاست رنگ خنده ندیدم. فقط معجزه میتونه کمکم کنه. 😭

دعای خودم در حق خودم قبوول نمیشه

دم اذان دعام کنید.🌺🌺

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

عزیزم من چله ایت الکرسی دارم دعات میکنم ان شالله مشکلت حل بشه و لبت همیشه خندون💙

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
عزیزم من چله ایت الکرسی دارم دعات میکنم ان شالله مشکلت حل بشه و لبت همیشه خندون💙

ممنونم. ❤ انشالله به ارزوت برسی.

چقد بقیه سنگ دلن. دعا در حق یکی دیگه سمت خودشون برمیگرده.😔

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم. ❤ انشالله به ارزوت برسی. چقد بقیه سنگ دلن. دعا در حق یکی دیگه سمت خودشون برمیگرده.😔

مرسی گلممم همچنین 

ان شاالله حسرت هیچی ب دلت نمونه دوستم❤

عزیزم ناراحت نباش خدا خودش مشکلتو حل میکنه فقد دلتو بسپار بهش💙

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
مرسی گلممم همچنین  ان شاالله حسرت هیچی ب دلت نمونه دوستم❤ عزیزم ناراحت نباش خدا خودش مشکلتو ح ...

حالم خراابه. یه مدته تمرکز ندارم.

کاش یکی به نیابتم این کارو میکرد. خب ثواب داشت. همه میان میخونن میرن.

ممنون ازت. توروخدا حتما دعام کن. مشکلم حل بشه. 

حالم خراابه. یه مدته تمرکز ندارم. کاش یکی به نیابتم این کارو میکرد. خب ثواب داشت. همه میان میخونن م ...

چشم عزیزم حتما❤

سلام عزیزم تو اون تاپیک گفتی برام قدر خوندی ازت ممنونم، اون بنده خدا تاپیکو بست منم نتونستم بگم برات هم قدر خوندم هم آیت الکرسی

اومدم پیدات کردم که بگم، تاپیکاتو هم دیدم، عزیزم نمیدونم چی بگم ۷ سال زندگیتو بخاطر یه نفر جهنم کردی، بسه یکم به خودت بیا مگه اون کیه که نتونی بدون اون زندگی کنی، یکم به خودت بیا قوی باش، تا کی میخوای اینجوری ضعیف باشی و رنج بکشی، آره اون بد کرد در حقت با احساساتت بازی شد، ولی یه ماه دو ماه بسه دیگه تا کی عذاب کشیدن، دنبال یه ضعفی داخل خودت بگرد، شاید میخوای تو دل خودت همه ی اونچیزایی رو که میخواستی و بهش نرسیدی  بندازی گردن اون، یا مشکلاتی که برات پیش اومده رو نمیدونم ولی مسئول این حال بدت خودت هستی که مثل منی دقیقا ضعیفی، منم تا همین یه لحظه پیش داشتم زار میزدم ولی میدونم مشکل از خودمه 

سلام عزیزم تو اون تاپیک گفتی برام قدر خوندی ازت ممنونم، اون بنده خدا تاپیکو بست منم نتونستم بگم برات ...

ممنونم.

خیلی محتاج دعام خیلی زیاد. من خیلی روزای سختی رو گذروندم. الان فقط یه راه دارم. لطفا دعا کن تو این سفر به خواستم برسم. بعد مدتها بخندم. دلم خیلی گرفته.

خیلی زیاد

ممنونم. خیلی محتاج دعام خیلی زیاد. من خیلی روزای سختی رو گذروندم. الان فقط یه راه دارم. لطفا دعا کن ...

توکل کن به خدا اینجوری بیتاب نباش، دستاتو بذار توی دستای خدا و آروم باش، ان شاء الله که به صلاحت باشه حتما جور میشه

توکل کن به خدا اینجوری بیتاب نباش، دستاتو بذار توی دستای خدا و آروم باش، ان شاء الله که به صلاحت باش ...

خیلی شرایطم بده

لطفا دعادکنید معجزه بشه به ارزوم برسم همین امسال😔

ان شاء الله، توکل به خدا🤲 خدایا خودت به داد دلش برس ما بجز تو کسی رو نداریم که به دادمون برسه🤲

ان شالله. ممنون عزیزم.