2777
2789
عنوان

بازم قصه تلخ ویار

115 بازدید | 12 پست

از یبوست مردم.... مردممممممم.دیگه جون ندارم دیگه. همه اش تو هنگم. هر چی رو دارم امتحان می کنم برا یبوست بی فایده است. شبا از لرز خواب ندارم. روزا همه اش بی. جون میشم. واسه حالت تهوع بارداری دمیترون دارم ولی خودش یبوست میاره. از بیشتر نگران پسرم هستم دوسال وهفت ماه 

اش هست چه کنم واقعا؟؟؟ 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثله تو ام چاره ای نیس باید تحمل کرد ولی انار و به واسه ویارم خیلی خوبه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

آلو بخور گلم انجیر خشک بنداز تو آب هم خودشو بخور هم آب رو خیلی خوبه

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

الهییی عزیزم 

بهت ی راه کار میدم،بی چون و چرا انجام بده،وقتی حالت عالی شد،دعا یادت نره خانوم گل 

هرروز صبح ناشتا،ی لیوان آب جوشیده بخور،ولرم رو به داغ باشه ،خوبه خوب میشی 

منم همش دلپیچه دارم همشم ببخشین ا.س.هالم

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

از همه دوستان عزیز ممنون دعا گوی همتونم 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .