2777
2789
عنوان

۱۶ سالمه

1259 بازدید | 16 پست

شما ها دوست پسر داشتین و تحربه کسب کردین یا همینجوری ازدواج کردین؟ اخه من اصصصلا اهل این مارا نیستم حوصلشم ندارم میگم نکنه من نشناسم اینارو بعدا کلاع سرم بره. بهرحال کم کم ۷ سال مونده تا وقتی که به فکر ازدواج باشم ولی خب سواله دیگه پیش میاد  

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیشنهاد من از دوس پسر دوری کن😐همسنتم من اهل دوس پسر نیستم و نخواهم بود

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

من دلنوشته های ۱۶ سالگیمو میخونم میبینم چقدر بچگانه فکر میکردم . چقدر احساسی و . . .

با دوست شدن فقط خودت رو درگیر ی رابطه عاطفی چشم و گوش بسته می‌کنی که بعد جدایی و دلکندن برات سخت میشه یا اون روح پاکت، اون احساسات نابت از بین می‌ره.

آشنایی با اینا حاصل نمیشه

پدر ،مادرا یا بزرگترها بهتر میتونن با تحقیق و ... کسی رو بشناسند البته حتما حتما قبل ازدواج برین مشاوره ،،،

خلاصه دوست دختری دوست پسری به غیر از لذت زود گذر و آه طولانی ، چیز دیگه ای نداره

پاک باش از خود خدا هم بخواه بهترین رو برات بزاره کنار🤣