2777
2789

🤕😐

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اجی مجی لا ترجی😁

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

گذاشتیم تو ماکرویو

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎

عزیزم اون تاپیک قفل شد 

میخواستم ازت بپرسم با چه دستگاهی انجام دادی و آیا تاثیری هم داشت؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

سلام دوستی از اسمش معلومه

تو این دوره زمونه کسی اگر دنبال ازدواج هست از راهش وارد میشه. اونی که دنبال هوس بازی هست از راه دوستی وارد میشه. پس خیلی جدی نگیرید حتی اگر دوست پسرتون قول ازدواجم بهتون داد. اکثر اوقات این قول ها برای اینه که سو استفاده بیشتری بکنه. نکته اخر اینکه حتی این ازدواج ها سر هم بگیره. بعدها تو زندگی سرکوفتش هست یعنی اینکه بعدها دعوا بشه میگه حالا معلوم نیست با چند نفر قبل از ازدواج دوست بودی که اخر با من ازدواج کردی. پس سعی کنید با کسی ازدواج کنید که اول نیتش ازدواج باشه و به جای رابطه پنهانی اونو به خانواده بکشونه.

موفق باشد