برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند ساعت قبل از شام دم کن بخور تاثیر میزاره.بزن تو نت غذاهای فیبر دار عالین برا یبوست مثل سیب و گلابی و سبوس و سوپ جو همه رو باید رعایت کنی تا نتیجه بگیری اونم چندوز بعدش مشخص میشه نباید ول کنی
زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
طبعت چیه عزیزم سوالات اختصاصیه خاک شیر با چه ابی ؟ استرس نداری ؟ وزنت رنگ پوس ...
طبعم سرده استرس دارم ،ولی خوب به تغذیمم مربوط از صبح مثلا سیرابی خوردم ظهر برنج با مرغ بدون هیچ ادویه ای با زیره سبز ،شامم یکم نون لواش با نوک قاشفگق مربا خوری ارده رو نون لواش نصف با یدون به پخته خوردم