2777
2789
عنوان

عجیب ترین سوالی توی خواستگارتان پرسیدن؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 30654 بازدید | 348 پست

اوووووق اصلا به مراسم خواستگاري نكشيد همون اول ك مامانش ديدگفت اخرسوالش عزيزم سايزسينت چنده واسه پسرم مهمه مردك چندش ننش جااينكه بزنه تو دهن گل پسرش خيلي ام باافتخارميپرسيد

به وصالت،كه مراطاقت هجران تونيست💔مياد يه روزي كه من وتو مابشيم💞

یه نادان همون روز اول از من پرسید، چقد طلا میخری؟ بعدش گفت اونیکی عروسمون خودش از خونه ی پدر ۱۴ النگو آورده😐

بیشعور# نباشیم#

ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیب که نه ولی مسخره ترینش اگه پول داشته باشیم و نخوایم خرج کنیم چی؟!🥴

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

فقط یادمه باباعه هرموقع از کنارش رد میشدم 

دستمو میگیرفت میگفت تو چدا گفتی عمل نکردی دماغت عملیه😐۳،۴دفعه  همین کارو کرد 

« آن را که منم چاره،بیچاره نخواهد شد.. »خدا 💚
پرسید به همکلاسی های پسر توی دانشگاه سلام میکردی یا نه 😐

من بودم جات میگفتم آره سلام میکردم همونطور که الان به شما سلام کردم😐😂من یکی از استادا دانشگاهمون  خواستگارم بود ۲۴ ساعت منو تو دانشگاه میدید بعد وقتی اومده بود میگفت یادمه همش تو دانشگاه بودی منم گفتم بله زیاد بودم حتی بیشتر از تایم دانشگاه🥴🤦🏻‍♀️😂

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
اوووووق اصلا به مراسم خواستگاري نكشيد همون اول ك مامانش ديدگفت اخرسوالش عزيزم سايزسينت چنده واسه پسر ...

😐😐😐😐😂😂😂😂😐😐😐😐😐😂😂😂😂

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
من بودم جات میگفتم آره سلام میکردم همونطور که الان به شما سلام کردم😐😂من یکی از استادا دانشگاهمون&n ...

وای چه خوب گفتی ای ول😅🤭اخه من یه ویژگی بدی که دارم که خودمم بیزارم ازش اینه که نمیخام برینم به طرف مقابلم 😅😅کلی جوابم میاد تو ذهنما ولی نمیگم

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱
یا هم میپرسن تا حالا با هیچ پسری حرف زدی یا نه  نههه منتظر تویِ عن💩 بودم ...بلانسبت شما

الان مثلا بگی ن اون مطمعن میشه ؟

یا انگار طرف خودش به هیچ دختری سلام نکرده 😐

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

اوووووق اصلا به مراسم خواستگاري نكشيد همون اول ك مامانش ديدگفت اخرسوالش عزيزم سايزسينت چنده واسه پسر ...

میگفتی سایز پسرت چنده برا من مهمه

بعد هر چی گفت میگفتی عه چقد کم بره گمشه😅😅🤣

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱

بچه ها سوال نبود رفتار عجیب بود پسر خالم بود ک خداروشکر الان زنو بچه داره

البته دوتامون ننیخواستیم هردوتامون یکی دیگه رو میخواستیم بازور باباش اومد خواستگاریم خب رفتار اون زمین تا اسمون با من فرق میکنه مثلا خواهراش چادریه مامانش چادریه ولی من ب خانواده بابام رفتم نمیگم خانواده ازادی هستیم ولی خب مثل اونا هم نبودیم 

اومد بهم گفت چادر دستکش روبند صورت میپوشی میای بیرون ترک تحصیل میکنی اتاق عقبی مامانمینا میشینیم خونه نمیگیرم عروسی نمیگیرم عروسی خواستی با خرج خودتونه لاک نمیزنی ارایش نمیکنی صندل پات نمیکنی من اینجوری داشتم نگاش میکردم😑🤔گفتم ببین منم مثل تو نمیخوام حالا هی سنگ ننداز جلو پام این شکلی شد😁گفت حله😁🤚مامانم با مامان بابای اون ناراحت شدن ولی منو اون با بابام خیلی خوشحال بودیم 😁

اقا بچه هاتونو بازور وقتی طرف مقابلشو نمیخواد دلش با یکی دیگس شوهر یا زن ندید بدبخت میشن بخدا من ۷ کیلو در عرض دوهفته لاغر شدم همه مونده بودن چرا من یهو وزنم اومد پایین چون مامانم دوست داشت با خواهرش صمیمیتر بشه 😑😑😑😑

آلبالو۳ سابق🍀خدایا شکرت🌸