2777
2789
عنوان

ساعت2شب شد😯😯😯😯

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم نقاشی میکشیدم

اومدم تو گوشیم چهارتا مدل سرچ کنم برای ایده گرفتن که نینی سایت باز شد و موندگار شدم😅

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
بدبختمون کرده اینترنت😯

اره والا من پس فردا امتحان دارم هیچیم بلد نیستم ولی هنوز تو این سایتم 🤦‍♀️

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

وای خدا در کل دیشب پنچ ساعت خوابیدم الانم خوابم نمیاد

میشه برا اینکه ب امید خدا زودتر عروسی بگیریم بریم خونه ی خودمون صلوات بفرستین    متأهل و متعهد   فداتبشمممم که هم جانیوو جانانی

بله تندتراز اب روان عمر گران میگذرد⌛عزیزم مثبتاشم ببینین که همین اینترنت چقدخدمت اورده...درکل یسری چیزاخوب یابدِمطلق نیستن ونوع استفاده ی ماس که تعیین میکنه خوب باشه یابد😉...هرچیزی به وقتشوبه جاشوتوحدش خوبه...همین نینی سایت اگه به اندازه باشه خیلیم خوبه...ازدلخوشیامون...یا خدایی نکرده دلگرفتگیامون واسه هم میگیم...ازهم کمک میگیریم...یه بسترخیلی خوبوجالبه...البته مثل خیلی چیزای دیگه اگه به اندازه باشه😊😊😊😊😊

قطارزندگی دیگه برنمیگرده ها💥💥حواست به زمانتو کارایی که میکنی هست؟؟🌟