2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خیلی طول میکشه تا کامل ادونس بگیرم

اشکال نداره ولی ارزش داره

تو این دوره اگه زبانت ضعیف باشه خیلی سخته

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

کافیه فقط علاقه داشته باشی من دوره کلاس رفتنم اصلا نمیخوندم همش هم بلد بودم بعد که میخواستم برم تهران امتحان بدم دیگه بکوب کلاس فشرده رفتم و تمرین کردم خوندم و تمرین حل کردم فکر کردم حالا قراره کجارو بگیرم با مدرکم😄

راستش منم یه مدت کلاس میرفتم ٬ خیلی حوصله اینکه بشینم پای درس و مشقاش رو نداشتم 

اما الان مدتیه که خودم دارم به صورت خودآموز زبان میخونم ، هم انگیزه م بیشتر شده هم بهتر مطالب رو یاد میگیرم 

فیلم میبینم و آهنگ گوش میکنم ، جدیدا هم دو تا رمان انگلیسی گرفتم اونا رو میخونم 

علاقه دارم ولی حوصله ندارم

منم همینطوری بودم کلاس میرفتم علاقه وحشتناکی داشتم و دارم ولی یه مدت بود خیلی بی حوصله شدم اصلا نمیخوندم چندترم نمره هام اومدن پایین تا اینکه کلا ترک کردم کلاسو ولی بعد چندماه اینقد پشیمون شدم که نگو😂دوباره رفتم الان شکر خدا تافلمو گرفتم ولی خب بازم میخام ادامه بدم

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
راستش منم یه مدت کلاس میرفتم ٬ خیلی حوصله اینکه بشینم پای درس و مشقاش رو نداشتم  اما الان مدتی ...

در کل اینجوریم نیستم که بگم وقتی رمان میخونم ، کامل متوجه میشم. که چی نوشته یا وقتی فیلم میبینم ، همه چی رو میفهمم اما خب این کارا هم بهم انگیزه میده هم باعث میشه بیشتر با زبان آشنا بشم