2777
2789
عنوان

سردرگمم

103 بازدید | 10 پست

سردرگمم پدر مادرم از هم جدا شدن و برا من فقط یه نفقه مشخصی هست که تا آخر عمرم همینه میگم جمعش کنم برم دانشگاه ولی بعد میبینی همه تحصیل کرده ها اکثرا بیکارن پولشون ریختن دور میگم برم توی یه کار آزاد ولی اصلا نمیدونم چه کاری شاید برا کسی که پشتشت به باباش گرمه راحت باشه از این شاخه اون شاخه بپره همه کارارو امتحان کنه ولی برا من که دارم از همه چیزم میگذرم تا پول جمع کنم خیلی سخته دست به کاری بزنم که تهش شکیت باشه چکار کنم واقعا خیلی غمگینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو اگر پوله زیاده آرایشگری یاد بگیر دنبال این حرفه برو خیلی خوبه

خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ میشه واسه رسیدن ب آرزوم تویی ک ازش خبر داری کمکم کنی بشه همونی که دلم میخواد واقعا میشه 🙂💕این تیکرم واسه رسیدن ب آرزومه
۱‌میلیون

ببخش که فضولی کردم عزیزم، برات بهترینها رو میخوام، راستش فکرم مشغول پسرمه، ممکنه کارم به جدایی برسه، شوهرم کارمند ایرانخودرو هست، بنظرتون برای پسر نه ساله چقدر ممکنه نفقه ببرن؟ با حقوق ۶-۷ تومن؟

ببخش که فضولی کردم عزیزم، برات بهترینها رو میخوام، راستش فکرم مشغول پسرمه، ممکنه کارم به جدایی برسه، ...

ربطی به حقوق نداره حقوق بچه بیشتر ۸۰۰ تومن تا ۱تومن نیس و پسر تا ۱۸ سالگی نفقه قانونی داره 

ولی دختر تا زمان ازدواج

ربطی به حقوق نداره حقوق بچه بیشتر ۸۰۰ تومن تا ۱تومن نیس و پسر تا ۱۸ سالگی نفقه قانونی داره  ول ...

آره عزیزم، منم شنیدم، ولی شنیدم حتی زیر ۵۰۰ هم هست، انشالله موفق باشی گل دختر