لطفا قضاوت نکنید سرزنش نکنیدکامنت هم باز گذاشتم درهرصورت هرچند خوندش کافیه🌹🙏 میگم شاید برای کسایی که مثل من باشه بدردشون بخوره ومن خودم شکر خدا به کمک پدرم این اخلاقم کنار گذاشتم وبعد از سالها به لطف خدا آگاه شدم....
راستش از بچگی خلقم تند بود
وبداخلاق و کم ظرفیت.
خیلی هم مهربون ولی زود رنج درعین حال😐
امشب خیلی ناراحت بودم کلافه شده بودم
وخیلی ناامید
خلاصه تو افکار خودم بودم
که پدرم اومد پیشم گفت برات ناراحتم
گفت هرچیزی میخای از خدا بخاه
من خونه یا هرچیزی بخای همشون فدای یه تارموت
اینا چیزی نیستن و منم از اولش هیچی نداشتم
خدا که عوض نشده خدای اونموقع و الان یکی هست که
واصلا ناامید نباش
واینکه تو قبلنا قرآن میخوندی و..
اومدم پیش خودم فکر کردم چی شد بعد این همه سال پدرم اونم تو این شب این حرفها رو بهم زد
چون امشب دیگه خیلی ناامید بودم یه بار مادرم میگفتم طبقه بالا بزن به اسمم یه بار میگفتم ماشین بزنید بنامم همش تو مادیات
بس خسته و ناامید بودم
همش نگاهم به دیوار بود ویه جا رو نگاه میکردم وخسته از دنیا
خلاصش کنم با پدرم به این نتیجه رسیدم که علت مشکلات من در واقع صفت بد اخلاقیم هست
وهرکدوم ما به نوبه خودمون یه صفت بد اخلاقی داریم که همون باعث میشه زندگی مون رو مختل کنه
رفتم تو اینترنت گشتم دیدم از عوارض بد اخلاقی امام علی (ع)فرمودن تنگ شدن روزی هست
واینجا بودکه فهمیدم چرا من اسیر این مشکلات شدم و زندگی برم تنگ شده وهمش بابقیه بد بودم و ..
اول که از خدا ممنونم و دوم که از خدا میخام در این مسیر برا خوش اخلاق بودن با بنده هاش بهم کمک و همچنین از شماها میخام که شماهم مثل من با خودتون خلوت کنید ببینید چه صفتهای بدی دارید و بعد برید احادیث مرتبط با اون صفت بخونید قطعا چاره ساز هست در ترک کردنش و در اینکه زندگیتون رو متحول کنه.ببخشید طولانی شد امیدوارم مفید باشه گفتم باشماهم اشتراک بزارم واز خدا میخام بهممون کمک کنه به حق شهدا🌹🌹🙏