2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر راه و هدف درستی رو دنبال کردی و موفق نشدی تجربه خودم میگه دوباره و دوباره تلاش کن تا به هدفت برسی . من برای هدفم ۴ سال شکست خوردم ولی دست از تلاش بر نداشتم و به هدفم رسیدم

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
چه هدفی داری؟ امکان موفقیتت چقدره؟ 

هدفم تحصیل نیست فقط ی ارزو که میخام بهش برسم حالا هر چی باشه تابحال فقط ناامید شدم ولی نمیدونم از این به بعدش باز تلاش کنم یا بیخیال بشم

هدفم تحصیل نیست فقط ی ارزو که میخام بهش برسم حالا هر چی باشه تابحال فقط ناامید شدم ولی نمیدونم از ای ...

انشالله بهش برسی عزیزم 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
کسی تابحال تجربشو کرده بعد کلی ناامیدی ب هدف رسیده باشه ؟؟؟

اره برای قبولی دریک امتحانی 10بارمردود شدم بار۱۱قبول شد،خیلیا سرکوفت زدن تونمیتونی حالاتوفکرشو بکن بچه ای که ازمن 9سال کوچیک بود برگشت بهم گفت تونمیتونی دوسالم بگذره نمیتونی بزرگتراهم بماندچی گفتن،فقط مامانم پشتم بوداواخر که بالاخره قبول شدم مدرکمم گرفتم ،اون افرادی هم که میگفتن وسرکوفت میزدن دماغ سوخته موندن ،به حرف های اطرافیان توجه نکن اگرمیخایی موفق بشی میدونم سخته ولی شدنیه

اره برای قبولی دریک امتحانی 10بارمردود شدم بار۱۱قبول شد،خیلیا سرکوفت زدن تونمیتونی حالاتوفکرشو بکن ب ...

چقد سطح تحملت بالاس....من بودم ۲ بار مردود شدنی دیگه قیدشو میزدم انشالا که همیشه موفق و پاینده باشی عزیزم ای کاش مال من تحصیل بود منم دعا کن همه جیز ب خوبی حل بشه و به هدفم برسم 🌸

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز