2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید

90 بازدید | 16 پست

من چند سال ازدواج کردم شوهرم خیلی اذیتم کرد....الان چند ماهه مادرش ک 48 سالشه مریض شده کمرش راست نمیشه خیلی درد میکنه و شش ماه کلا افتاده تو جا و هر دکتری میره بهش میگن تو سن کم چرا اینطوری شدی...امروز یکی بهم گفت اگه مادرشوهرت اینطوری شده بخاطره بدیای بچش به توعه خدا تقاص میگیره بنظرتون درسته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممکنه این عذابی که مامانش میکشه بخاطر بدی هایی باشه که خودش شخصا به دیگران کرده و الان داره با درد کمر تقاص پس میده و یا ممکنه شوهرت با عذاب کشیدن مامانش عذاب بکشه و ناراحت بشه و غصه بخوره تا تقاص آزار و اذیتای تورو پس بده هرچیزی ممکنه عزیزم ولی مطمئن باش کارما تو این دنیا وجود داره و هر عملی عکس العملی داره دل بشکنی دلت میشکنه دل شاد کنی خدا دلتو شاد میکنه اگه کسی بهتون بدی کرد و یا دلتون شکست اصلا غصه نخورید چون تو همین دنیا جوابشو خدا میده فقط بسپارید به خدا و بگید خدایا سپردم دست خودت هرجور صلاح میبینی جوابشو بده اینم بگم هیچ وقت کسی نفرین نکن اگه بدی کرده بذار خدا جوابشو میده قطعا جوابشو میده اصلا شک نکن 

ولی اگ نفرین کنی و برای بقیه بد بخوای اون وقت برمیگرده تو زندگی خودت 

پس فقط بسپار به خدا اون کارشو خوب بلده دیر و زود داره ولی خیالت راحت

خیلی شوهرم اذیتم کرده خانوادشم همیشه پشتش بودن...مثلا بهشون میگفتن شبا دیر میاد خونه کارنمیکنه بی مسعولیته برمیگشتن بهم میگفتن حتما تو باهاش بد ح میزنی ک کار نمیکنه یا انقد میخابه😳بابا اخه چ ربطی داره مگه من مریضم بخام باهاش بد ح بزنم...منم گفتم تو خونه خودتونم همینجوری بود شما حتما باهاش بد ح میزد بعد میگفتن نه زن خیلی فرق داره تا مادر پدر انقد ناراحت شدم...تحت هرصورتی میخان قضیرو ماست مالی کنن یا خودشونو خوب جلوه بدن بقیرو بد

خیلی شوهرم اذیتم کرده خانوادشم همیشه پشتش بودن...مثلا بهشون میگفتن شبا دیر میاد خونه کارنمیکنه بی مس ...

اگه اوناهم مقصر باشن تک تک تقاص دل شکسته تو پس میدن 

عزیزم سعی کن سیاست داشته باشی و مشکلاتتو با سیاست با شوهرت حل کنی و خانوادشو دخالت ندی کلا این یه چیز ذاتیه که خانواده شوهر همیشه با عروساشون چپن یا تو هر مسئله ای پشت پسر خودشونن نه عروسشون باید با زبون چرب و نرم و سیاست شوهرتو رام خودت کنی بعد هرچی بگی گوش میده 

اگه اوناهم مقصر باشن تک تک تقاص دل شکسته تو پس میدن  عزیزم سعی کن سیاست داشته باشی و مشکلاتتو ...

مثلا چطوری؟هرروز تا غروب میخابع بیدار کردنشم کار حضرته فیله از اونورم شبا دیر میاد خونه شما باشی چیکار میکنی؟

مثلا چطوری؟هرروز تا غروب میخابع بیدار کردنشم کار حضرته فیله از اونورم شبا دیر میاد خونه شما باشی چیک ...

اول بگو اصلا دوسش داری و اون تورو دوست داره؟اصلا راضی هستی از ازدواجت یا دوسش نداری و بزور تحملش میکنی تا راهنماییت کنم

اول بگو اصلا دوسش داری و اون تورو دوست داره؟اصلا راضی هستی از ازدواجت یا دوسش نداری و بزور ت ...

عزیزم دوسش دارم و دوس دارم زندگیم خراب شه ولی هیچ جوره همراهی نمیکنه