2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتو با چسب و این چیزا اذیت نکن.. برو دکتر پوست. با دستگاه ورمیداره. چند دقیقه بیشتر طول نمی کشه. بعدشم ی پماد ترمیمی میده بت. استفاده میکنی.. راحت.. جاسم نمی‌مونه. رو دست شوهرم زگیل زده بود.. انقد اینور اونور بردیم.. ی دکتر با تیغ برداشت که خییییلی سخت خوب شد اما دوباره در اومد.. اما ی دکتر دیگه بردیم یه دستگاهی مثه لیزر داشت.. فقط ی بار رفت

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خودتو با چسب و این چیزا اذیت نکن.. برو دکتر پوست. با دستگاه ورمیداره. چند دقیقه بیشتر طول نمی کشه. ب ...

با لیزر تو یه جلسه خوب میشه؟

منظورم چسب نواری نیستش یه چسبایی هستن دقیقا واسه زگیل و میخچه درست شده

راستی هزینش چقده فک میکنی، خیلی زیاد نیست؟

با لیزر تو یه جلسه خوب میشه؟ منظورم چسب نواری نیستش یه چسبایی هستن دقیقا واسه زگیل و میخچه درست شده ...

برای شوهرم که با ی جلسه رفت.. درشتم بود اندازه ی لپه بود. فکر کنم فقط پنجاه تومن ویزیت دادیم..  اما پمادش اون موقع صد تومن بود ی پماد کوچولو بود.. بعد از خوب شدن دستشم من میزدم ب لبام ترکاشو خوب ترمیم میکرد

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

روشای مختلفی داره من خودم خالم پیش دکتر صفیه چعباوی زاده با لیزر برداشت زگیلشو

حالا میخوای بیشترشو بدونی میتونی تو سایتشونم ببینی راهاشو

آدرس و شمارشونم همونجا هست

http://drchabavizadeh.ir/زگیل-و-راه-های-درمان-آن/