بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تنبلی دارم که دکتر اینوفولیک داد و واقعاااا تاثیرش و تو دوماه دیدم
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
من برا دخترم ۹ماه.برا دومی هم دو دوره لتروزل خوردم وعکس رنگی هم گرفتم.البته قبلش هی کیست داشتم چن ماه طول کشید تا برطرف بشه ک دکتر لتروزل بعد کیست بهم داد
من ۶ماه یه بارم پری نمیشم ولی تو این دوماه سر تایم و خود ب خود پری شدم
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
ممنون عزیزم ولی اضافه وزن ندارم خداروشکر .اینم ارثیه و از استرس
دوره اول با لتروزل باردارنشدم .دیگ برا سریع پیش رفتن دکتر عکس رنگی نوش ک ببینه لوله هام بازم یا ن .بعدش دوباره لتروزل برام نوشت این دوره شبی دوقرص ک باردارشدم