2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم تنبلی دارم که دکتر اینوفولیک داد و واقعاااا تاثیرش و تو دوماه دیدم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
چه تاثیری داشت؟

من ۶ماه یه بارم پری نمیشم ولی تو این دوماه سر تایم و خود ب خود پری شدم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
خداروشکر عزیزم درکنارش رژیمم بگیر تاثیر داره

ممنون عزیزم  ولی اضافه وزن ندارم خداروشکر .اینم ارثیه و از استرس

عکس رنگی چرا گرفتی؟چندوقت اقدام بودی واسه دومی؟

دوره اول با لتروزل باردارنشدم .دیگ برا سریع پیش رفتن دکتر عکس رنگی نوش ک ببینه لوله هام بازم یا ن .بعدش دوباره لتروزل برام نوشت این دوره شبی دوقرص ک باردارشدم 

الهم صل علی محمد و ال محمد
دوره اول با لتروزل باردارنشدم .دیگ برا سریع پیش رفتن دکتر عکس رنگی نوش ک ببینه لوله هام بازم یا ن .ب ...

خداروشکر واسه منم دعا کن سر بچه اولم تنبلی داشتم که بچمو از دست دادم حالا بعد ۹ ماه دوباره میخوام اقدام کنم که بازم تنبلی تخمدان دارم😔