2777
2789

سرچ کن ببین کدوم الان ارزون‌تره 

البته من همیشه بلیط هام رو از فلایتیو میگیرم 

و یه آقایی از اذران گشت 

اینکه دیگه قبل پول ریختن بلیط منو میگیره 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک نکنم قیمت بلیط دست آژانس ها باشه. من خودم از سایت فلایتیو میگیرم همیشه

من ۶ماه پیش گرفتم.رفت وبرگشتم شد۴۰۰وخورده ای.الان رفت وبرگشتم میشه نزدیک یه تومن.گفتم حداقل واسه رفت ۵۰تومن ارزونتر پیداکنم

امیدم به خداست❤
من ۶ماه پیش گرفتم.رفت وبرگشتم شد۴۰۰وخورده ای.الان رفت وبرگشتم میشه نزدیک یه تومن.گفتم حداقل واسه رفت ...

بلیط ها که وحشتناک گرون شدن😰😰😰ولی فلایتیو من دو روز پیش بلیط خریدم کد تخفیف داشت بلیط 500 تومنی رو 30 تومن تخفیف داد بهم

بلیط ها که وحشتناک گرون شدن😰😰😰ولی فلایتیو من دو روز پیش بلیط خریدم کد تخفیف داشت بلیط 500 تومنی ر ...

آره.خیلی گرون شدن.😥.ولی بازبهت گرون داده.نهایت ۳۰کم کرده واسه جاخالی نبودن.چقدرپست شدن.واسه شرایط کرونا آدم کمترمیبرن،پولشو ازجیب ماها برمیدارن

امیدم به خداست❤
آره.خیلی گرون شدن.😥.ولی بازبهت گرون داده.نهایت ۳۰کم کرده واسه جاخالی نبودن.چقدرپست شدن.واسه شرایط ک ...

مسیرت اگه قطار میخوره اون خیلی ارزون تره. هر کوپه هم فقط دو نفر سوار میکنن.مگه اینکه یه خانواده خودشون بیشتر ازدونفر باشن. یعنی اگه تو تنهایی میتونی دوتا بلیطبگیری یه کوپه دربست میشی