robina_irani مدیر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 83 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 48 پست سلام اینجا کسی هست دماغشو عمل کرده باشه و راضی باشه میشه دکتر معرفی کنید که متخصص گوش و حلق و بینی باشه 1399/10/05 | 19:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ییلیدز عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2771 من تقریبا نیمه فانتزی دوست دارم راستی گفتی بینیت گوشتیه، منم چون بینیم و هرکسی نمیتونست قرینه در بیاره رفتم پیش فرزام، بینی گوشتیو سخت میشه به هر دکتری سپرد
robina_irani مدیر استارتر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 83 نه اتفاقا کارای بینییش اصولا همشون طبیعیه برو پیجشو ببین حتما برای این کاراشو میپسندم ک اولوی ... من تقریبا ۱۹ ساله نفس نکشیدم 😕😅هم پلیپ هم سینوزیت هم انحراف تیغه بینی😅😅
robina_irani مدیر استارتر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 83 راستی گفتی بینیت گوشتیه، منم چون بینیم و هرکسی نمیتونست قرینه در بیاره رفتم پیش فرزام، بینی گوشتیو س ... اره گوشتیه
ترنم_کوچولو_۹۸ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2770 من تقریبا نیمه فانتزی دوست دارم باید بری مشاوره بینیتو ببینه ولی یه چیزی هست عبدالمطلبی ا۱ولا چیزی ک بهت بیادو مشلی برای تنفس واینا ایجاد نکنه وقشنگ یاشه درمیاره خیلی توجه نمیکنه چی میخوای😐
ییلیدز عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2771 نه اتفاقا کارای بینییش اصولا همشون طبیعیه برو پیجشو ببین حتما برای این کاراشو میپسندم ک اولوی ... من 2تا از دوستام پیشش عمل کردم بینی رو صورتشون نمونده/:شده 👌🏿انقدر
robina_irani مدیر استارتر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 83 باید بری مشاوره بینیتو ببینه ولی یه چیزی هست عبدالمطلبی ا۱ولا چیزی ک بهت بیادو مشلی برای تنفس واینا ... فقط خوب شه اوناش مهم نیست 😂😂
robina_irani مدیر استارتر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 83 من 2تا از دوستام پیشش عمل کردم بینی رو صورتشون نمونده/:شده 👌🏿انقدر میشه یه عکس از بینیت بدی
ترنم_کوچولو_۹۸ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2770 من 2تا از دوستام پیشش عمل کردم بینی رو صورتشون نمونده/:شده 👌🏿انقدر بینی خودت خیلی گوشتی بوده؟من حالت عادی بینیم اوکیه ولی خودم دسکتدارم کوچیکتر شه یکم خیلی کم قوز داره وپاینش بازم کم گوشتیه درواقع اگ بخواد دربیاره راهی جز نیمه فانتزی نداره بینی توچطوربود؟
ترنم_کوچولو_۹۸ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2770 من تقریبا ۱۹ ساله نفس نکشیدم 😕😅هم پلیپ هم سینوزیت هم انحراف تیغه بینی😅😅 اگ کرجی یا جای دیگ واست سخت نیست مشاوره پیشش برو پیش دکتر فرزامم برو
ییلیدز عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2771 بینی خودت خیلی گوشتی بوده؟من حالت عادی بینیم اوکیه ولی خودم دسکتدارم کوچیکتر شه یکم خیلی کم قوز داره ... بینیم سوراخاش بزرگ بود، یه کوچولو قوزداشت، نوکشم افتاده بود، خودش برام غضروف گذاشت، اصلا فکر نمیکردم سوراخای بینیمو پره هاش قرینه در بیاد
robina_irani مدیر استارتر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 83 اخه نمیشه که عکس گذاشت تو سایت میشه اون پایین تو ارسال نظر بالاش چندتا گزنینه داره از اونجا عکس میشه گذاشت
robina_irani مدیر استارتر عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 83 اگ کرجی یا جای دیگ واست سخت نیست مشاوره پیشش برو پیش دکتر فرزامم برو اره باید برم حتما
ترنم_کوچولو_۹۸ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2770 بینیم سوراخاش بزرگ بود، یه کوچولو قوزداشت، نوکشم افتاده بود، خودش برام غضروف گذاشت، اصلا فکر نمیکردم ... نه پس ازمن کمتره همسرمم عمل کرده پیشش خوب بود برم انشالله ازمنم خوب باشه 😊
ییلیدز عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2771 میشه اون پایین تو ارسال نظر بالاش چندتا گزنینه داره از اونجا عکس میشه گذاشت نه اونووو بلدممم، چون سایت خرابه نمیشه😂