من دوستم پیشش عمل کرده ولی مثل اینکه دانشجوهاش عمل میکنن خودش فقط نگاه میکنه 😐😐الان دماعش ی ...
اینم شانس دوستت بوده دیگه، ولی من خودم و فامیلامون اونجا عمل کردن همشون خیلی هم راضی بودن، از نظر تنفس همه چی، ولی جدا از نحوه عمل بینی، بینی یه چیز شانسیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینم شانس دوستت بوده دیگه، ولی من خودم و فامیلامون اونجا عمل کردن همشون خیلی هم راضی بودن، از نظر تن ...
اره اینم هثت ولی خب ادم پزشکی و انتخاب میکنه ک کارای خوبش بیتشرا ناراضی باشه دکترفرزامم نمونه کاراشو دیدم خوبه من خودمم اول انتخابش کردم دوستم گفت یکم دودل شدم ولی خب ازطرفس هم من کرجم واسم سخته بیام اونجا عمل
اره اینم هثت ولی خب ادم پزشکی و انتخاب میکنه ک کارای خوبش بیتشرا ناراضی باشه دکترفرزامم نمونه کاراشو ...
دکتر فرشته عبدالمطلبیم کاراش خوبه دوستم رفته، فقط حیلی مصنوعی در میاره بینیو، بستگیی به سلیقت داره فرزام طبیعی تر کار میکنه، منم کرجم، عبدالمطلبیم کرجه
برای این کاراشو میپسندم ک اولویت اول عبدالمطلبی سلامتی تنفس واینا هست بعدزیبایی این کارشو خیلی دوسدارم واینکه بعد بینی و درمیاره کبه صروتت بیاد کاراش من میپسندم