2821
2789
عنوان

سقط مکرر

561 بازدید | 29 پست

سلام خانما من مشکلم سه تا سقط مکرر تو شش هفته داشتم دکترم امایش پاپ اسمیرم رو دید گفت زخم دهانه رحم دارم که باید فریز بشم ایا سقطم ربطی به زخم دهانه رحم داره درد داره ایا و نتیجه داره؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

عزیزم منم سقط مکرری هستم. 

آزمایش ژنتیک یا کاریوتایپ حتما بده.

آزمایش سقط مکرر رو حتما بده، تا دلیلش رو متوجه شی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

فکر نمی کنم دلیل سقطات زخم دهانه رحم باشه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم سقط مکرری هستم.  آزمایش ژنتیک یا کاریوتایپ حتما بده. آزمایش سقط مکرر رو حتما بده، ت ...

ازمایشی هست بشه بفهمیم‌ ک ایا دوبار سقط کردیم؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
ازمایشی هست بشه بفهمیم‌ ک ایا دوبار سقط کردیم؟

یعنی چی؟ یعنی تعداد سقطاتو بگه؟ نه فکر نکنم

عزیزم منم سقط مکرری هستم.  آزمایش ژنتیک یا کاریوتایپ حتما بده. آزمایش سقط مکرر رو حتما بده، ت ...

ازمایش کاریوتایپ دادم مشکلی نداشتم ازمایش ژنتیکم دادم مشکلی نبود دکترم گفت امپول زیر جلدی و سرم ای وی ای جی باید بزنم ولی من دکترمو عوض کردم اون گفت مشکلت عفونت و زخم دهانه رحمه نمیدونم چیکار کنم 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
فکر نمی کنم دلیل سقطات زخم دهانه رحم باشه

یعنی زخم دهانه رحم ربطی به سقط نداره؟

ازمایش کاریوتایپ دادم مشکلی نداشتم ازمایش ژنتیکم دادم مشکلی نبود دکترم گفت امپول زیر جلدی و سرم ای و ...

خب زخم دهانه رحمتو فریز کن یا با طب سنتی مداواش کن. ولی پیش دکتر حاذق دیگه برو. شابد اون آمپول و سرم رو باید استفاده کنی ... بازم یه دکتر سوم برو و این چیزارو نگو، ببین چی تشخیص میده

یعنی چی؟ یعنی تعداد سقطاتو بگه؟ نه فکر نکنم

اره من ی سقط داشتم چندسال پیش.یکی هم بعد عید دکتر اینا نرفتما ولی پریودیم 10روز عقب افتاد ی چیزی خوردم گیاهیپیادهروی رفتم بعد داشتم میمردم‌مس همون بار ک سقط شد.میخوام بفهمم واقعا باردار بودم سقط شده یا چیزی نبوده نمیشه فهنید؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
یعنی زخم دهانه رحم ربطی به سقط نداره؟

تابحال نشنیدم بهداین دلیل کسی سقط مکرری باشه... نمیدونم والا

خب زخم دهانه رحمتو فریز کن یا با طب سنتی مداواش کن. ولی پیش دکتر حاذق دیگه برو. شابد اون آمپول و سرم ...

فریز کردن درد داره اون دکتر اولم که انوکسا و سرم برام تجویز کرده بود تست پاپ اسمیر دادم پیشش گفت سالمه ولی بردم یه دکتر دیگه گفت زخم دهانه رحم داری و باید فریز بشی

اره من ی سقط داشتم چندسال پیش.یکی هم بعد عید دکتر اینا نرفتما ولی پریودیم 10روز عقب افتاد ی چیزی خور ...

نه آزمایشی نیست که بفهمی، ولی اگرم باردار بوده باشی، در حد یه پریودی بوده، چون ۱۰ روز بعد از تاخیر پریودی ،بچه ای نیست شاید حتی توی سونو هیچی دیده نشه و نیاز به چند هفته بعد داره که ساک بارداری تو سونو دیده شه.پس اگرم باردار بودی اولش بوده و مث پریودی دفع شده

[QUOTE=169935053]تابحال نشنیدم بهداین دلیل کسی سقط مکرری باشه... نمیدونم والا[/QUO میدونی دارویی که برای سقط مکرری ها تجویز میشه چیه؟

فریز کردن درد داره اون دکتر اولم که انوکسا و سرم برام تجویز کرده بود تست پاپ اسمیر دادم پیشش گفت سال ...

عجیبه دوتا تشخیص دادن‌... لکه بینی و درد حین رابطه هم داری؟

جاریم زخم دهانه داشت، با طب سنتی و دارو گیاهی و ‌..  درمانش کرد. بهش گفته بودن باید فریز شه.. 

حالا بازم برو یه دکتر دیگه. 

[QUOTE=169935053]تابحال نشنیدم بهداین دلیل کسی سقط مکرری باشه... نمیدونم والا[/QUO میدونی دارویی که ...

نه، اخه سقط مکرر دلایل مختلفی داره