2777
2789
چشم سعی میکنم آروم بگیرم تجربه تلخم هنوز جلو چشامه

راضیه منی ک واسه همه پیش امام رضا دعا میکنم و میگم چرا ی بار امام رضا جواب خودمو نمیدنننننن؟راضیه   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راضیه منی ک واسه همه پیش امام رضا دعا میکنم و میگم چرا ی بار امام رضا جواب خودمو نمیدنننننن؟راضیه & ...

جان دلم دورت بگردم

ناامید نشو مطمئن باش خیلی زود ب خواسته ت میرسی

من خیلی التماس شهدای گمنام کردم واست ک ب خواسته ت برسی مطمئن باش هم ک میرسی

فقط همچنان امیدوار باش و پیش برو 

خدا معجزه شو نشون میده شک نکن

جان دلم دورت بگردم ناامید نشو مطمئن باش خیلی زود ب خواسته ت میرسی من خیلی التماس سهدای گمنام کردم ...

راضییه خیلی ناامید شدم نباید بشم ولی خیلی شدم نمیشم ناامید نمیشم من از خدا میگیرمش من فقط تنها ی بار عاشق شدم و دیگه نمیتونم حسی مث اون پیدا کنم ناامید نمیشم خیلی دعام کننن    نمیدونی تو چ جهنمیم 

راضییه خیلی ناامید شدم نباید بشم ولی خیلی شدم نمیشم ناامید نمیشم من از خدا میگیرمش من فقط تنها ی بار ...

فایده نداره این کارا منم کلی زجه زدم دعا کردم خواستگارم برگرده ولی خدا مارو نمیبینه گوش نمیده اصن

@فردو     @دوست_پادشاه     میشه حساتونو واسم بگین؟

یه آدم رویایی...دوست داری روابط اجتماعی بالا داشته باشی و تلاش میکنی که اجتماعی تر باشی...یه خورده باسیاست و مرموزی...به کارهایی که میخوای بکنی خوب فکر می‌کنی که خرابکاری نکنی...ذاتت درون حراست وای داری تبدیلش میکنی به برون گرا....

ظاهرت معمولی هست..

اره...درست نبود    

سیاست اصلااااا ندارم مرموزم نیستم ولی بقیش تقریبا اره درست بود یک ساله دارم تلاش میکنم برونگرا باشم و روابط اجتماعی رو بالا باشه درونم بهتر میدونم ولی گاهی میکشم کنار درسته