pinki_girl مدیر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 277 عنوان ضخیم شدن مو | مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 45 پست برای ضخیم شدن مو قرصی چیزی استفاده کردید که نتیجه بده؟یه ساله موهام همش ریخته میبافم اندازه بند انگشت نازکه 1399/10/05 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16949 بزنم ریشه مو؟یا کُلش؟ فرقی نداره کرچک ریشه رو ضخیم میکنهنارگیل هم کلفت و سیاه.نارگیل به ریشع و ساقهاصل البته چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
pinki_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 277 فقط اب پیاز نیم ساعت بمونه رو سرت چون گوگرد باعث ریزش میشه یه کمم ابلیمو توش بزن البته بو داره با شا ... امتحان کردم متاسفانه جواب نداد
pinki_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 277 فرقی نداره کرچک ریشه رو ضخیم میکنه نارگیل هم کلفت و سیاه.نارگیل به ریشع و ساقه اصل البته مرسی عزیزم حتما استفاده میکنم هم قرصی که دوستمون گفتم هم روغن کرچک،کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16949 مرسی عزیزم حتما استفاده میکنم هم قرصی که دوستمون گفتم هم روغن کرچک،کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم&n ... من که ریزش دارم چی بگمآزمایشا نرمالهاما دیگه مویی نمونده😒😞 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
pinki_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 277 من که ریزش دارم چی بگم آزمایشا نرماله اما دیگه مویی نمونده😒😞 مو آدمو خوشگل میکنه انقد موهام قشنگ بود بخدا بیرون میرفتم همه چشمشون میموند میگفتن اکستیشنه؟الان فامیل خود آدمم مسخره میکنه
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16949 مو آدمو خوشگل میکنه انقد موهام قشنگ بود بخدت بیرون میرفتم همه چشمشون میموند میگفتن اکستیشنه؟الان فام ... اره بخدامنم موهای پر و خوبی داشتمهمیشه هم بلند بودنالان دفعه اخر ماشین زدم توشون.چند ساله کلا مردونه امخیلی کم شدنهر چی هم خوردم فایده نداشت چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
pinki_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 277 خیلی کمه هزیزم باید ادامه میدادی گلم میشه تایپ کنید دقیق چیکار کنم و تایمش چقدر باشه ، همه چیو باید امتحان کنم تا موهام مثل قبل شه
pinki_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 277 اره بخدا منم موهای پر و خوبی داشتم همیشه هم بلند بودن الان دفعه اخر ماشین زدم توشون. چند ساله کل ... چند جا خوندم بخاطر استرسم هس میریزه مو
pinki_girl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 277 هلیله سیاه من هرشب میخورم قبل خواب با چیزی قاطی کنم؟
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16949 چند جا خوندم بخاطر استرسم هس میریزه مو ارهولی جدیدا استرس دارم اما قبلا ریلکسسسسس بودم. چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون