2777
2789
 بزنم ریشه مو؟یا کُلش؟

فرقی نداره کرچک ریشه رو ضخیم میکنه

نارگیل هم کلفت و سیاه.نارگیل به ریشع و ساقه

اصل البته

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فرقی نداره کرچک ریشه رو ضخیم میکنه نارگیل هم کلفت و سیاه.نارگیل به ریشع و ساقه اصل البته

مرسی عزیزم حتما استفاده میکنم هم قرصی که دوستمون گفتم هم روغن کرچک،کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم 

مرسی عزیزم حتما استفاده میکنم هم قرصی که دوستمون گفتم هم روغن کرچک،کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم&n ...

من که ریزش دارم چی بگم

آزمایشا نرماله

اما دیگه مویی نمونده😒😞

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من که ریزش دارم چی بگم آزمایشا نرماله اما دیگه مویی نمونده😒😞

مو آدمو خوشگل میکنه انقد موهام قشنگ بود بخدا بیرون میرفتم همه چشمشون میموند میگفتن اکستیشنه؟الان فامیل خود آدمم مسخره میکنه

مو آدمو خوشگل میکنه انقد موهام قشنگ بود بخدت بیرون میرفتم همه چشمشون میموند میگفتن اکستیشنه؟الان فام ...

اره بخدا

منم موهای پر و خوبی داشتم

همیشه هم بلند بودن

الان دفعه اخر ماشین زدم توشون.

چند ساله کلا مردونه ام

خیلی کم شدن

هر چی هم خوردم فایده نداشت

چند جا خوندم بخاطر استرسم هس میریزه مو

اره

ولی جدیدا استرس دارم اما قبلا ریلکسسسسس بودم.