2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 162 پست
اگه این نظر رو بخوای تعمیم بدی به کله جهان از عقیم کردن حیوانات وگیاهان تا انسانها کله دنیا نابود می ...

خانم من ک گفتم ادامه نسل باید باشه 🤔حتی شده یک فرزند ولی مخالفم ک وضع مالی و شرایط افتضاح باشه و ۶.۷ تا بچه قدو نیم قد چون دیدم اطرافم ک شرایط خوبی ندارن واین ینی عقده و حسرت برای بچه ک بزرگ بشه هم صد درصد تبعات خوبی نداره در جامعه

❤Drill dixon my 
اگه این نظر رو بخوای تعمیم بدی به کله جهان از عقیم کردن حیوانات وگیاهان تا انسانها کله دنیا نابود می ...

حیوانات تولید مثلشون غریزه ای 

به این فکر نمیکنن که زمان مناسب بچه اوردن کی هست چندتا بچه بیارن فاصله سنی اینده و....

اما انسان قدرت تفکر داره میتونه زادو ولد کنه می‌تونه این زنجیره رو قطع کنه

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیوانات تولید مثلشون غریزه ای  به این فکر نمیکنن که زمان مناسب بچه اوردن کی هست چندتا بچه بیار ...

قدرا تفکر یعنی جهان بدون انسان؟

الان کلا دارن کار میکنن که عمر انسانهارو زیاد کنن تا بتونن حداکثر استفاده رو از وجودشون ببرن 

من ۷۰  سالگیم نیاز دارم به قشر جوون که کمک حالمون باشه تو نیاز های اولیه از تامین خوراک وپوشاک و پزشک وپرستار بگیر تا بقیه ی چیزا 

با نیاوردن بچه قشر جوون رو از کجا پیدا کنیم حتی خودم بچه نیارم باید کسی بیاره که این نیازهامون انجام بشه یانه؟

قدرا تفکر یعنی جهان بدون انسان؟ الان کلا دارن کار میکنن که عمر انسانهارو زیاد کنن تا بتونن حداکثر ا ...

بله مطمئن باشید هستن کسایی که به زادو ولد علاقه دارن تا شما در زمان پیری بی نیاز باشید

عزیزم الان کسی دست کسیو نمیگیره اتفاقا پاشومیگیره راه نره ...پدرسرپسرکلاه میذاره مادرسرپدر وداداش باخواهر همه همدیگروله میکنن کجای کاری خواهریه سربروروزنامه بخون ببین چه خبره حالا شما میگیدقشرجوون پیداکنیم جوانای الانم که پشت لبون سبز نشده دنبال موادو دنبال قلیون اینان نسل انسانها ببینین

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
عزیزم الان کسی دست کسیو نمیگیره اتفاقا پاشومیگیره راه نره ...پدرسرپسرکلاه میذاره مادرسرپدر وداداش با ...

الان فرزندان وقتی ازدواج میکنن معمولا میرن شهر دیگه برای کار و... کمترکسی تو یک شهر با پدرمادرش زندگی میکنه

سلام گندمک جان اگر فرصت داشتید خوشحال میشم به تاپیک فرزندآوری من یک سر بزنید

سلام خوندم موضوع انتی ناتالیسم فقط مربوط به کشور ایران و مسلمانان و شیعه نیست در هرجای دنیا افرادی هستن که مخالف تولیدمثل هستن دلایل اینکه من بچه ای نمیخام فقط بخاطر شرایط کنونی جامعه نیست 

بچه مسئولیت داره. بیشترازاون چیزی که فکرشو کنید تربیت صحیح 

مادر پدر در برابر هر اشتباه فرزندشون مسئولن  و...

و بچه اساب بازی مانیست که بخاطر کم یا زیاد شدن جمعیت کشور بخوایم ازش استفاده کنیم اون یک انسانه

ولی دنیا با وجود نی نی های معصوم ، پاک و راهنما قشنگ تره 

مخصوصا کودکان سال 2019به بعد که روح متعالی ای دارند و در نقش رهبران دنیای آینده و معلم معنوی دارند به زمین میایند

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش