2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 162 پست

موافقم

من دوتا بچه دارم یه دختر یه پسر 

خانواده شوهرم گیرداده بودن یکی هم بیار چون ماها سه تا بچه یا بیشترداریم قانونه مونه

منم سفت وسخت مخالفت میکردم

حتی شوهرمم میخواست انقدرمواظب بودم 

الان پسرم ۱۰ سالشه وموفق شدم وهمشون دیگه بی خیال شدن 

دخترمم ۱۵ سالشه

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه هدف از زندگی فقط بچه اوردنه؟

هر کی یه هدفی داره کسی که باردار نمیشه میتونه یه زندگی موفق داشته باشه بدون بچه 

یکی کلا ازدواج رو منطقی نمیدونه 

نطر شما کلا مخالف افرینشه تولید مثله توهمه چی هست هر چیزی که وجود داره وابسته به تولید مثله 

ولی بچه ها فرشته های اسمونین لحطه لحطه وجودشون پر از انرژی مثبته لبخندشون شادی هاشون روحشون انقدر پاک و معصومیتشون قابل لمسه که ادم سیر نمیشه 

من به دنیا اومدم که مفید باشم اومدم که کمک کنم حالا بچه باشه یا بزرگ 

چه خوبه که هر چقدر میتونیم کمک کنیم برا لبخند یه بچه ی معصوم حالا اون بچه ی خودمون باشه یا دیگری 

منم موافقم خصوصا آدمایی که فقیرن و نون شب ندارن و بچه میارن و یا تو یه کشور داغون زندگی میکنن فکر م ...

ن خیلیا هستن اینطور فکر میکنن من توی ی پیجم و کلی ادم با همچین تفکراتی هست 

منم قبلا فکز میکردم فقط منم یا تعدادمون کمه تا این پیجو دیدم

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
خب مگه منوتو زیر خاک نمیریم ادامه پیدا کنه یا نکنه چ‌نفعی برامون داره میشه بگین؟

بله ولی نسل بعدی هم زنده نمیمونن این طبیعت دنیاس ک انسان وقتی هست میخواد خیلی از چیزها رو تجربه کنه پدر ومادر بودن رو تحربه کنه البته ک صد درصد با چندتا بچه و وضع مالی بد موافق نیستم

❤Drill dixon my 
هر کی یه هدفی داره کسی که باردار نمیشه میتونه یه زندگی موفق داشته باشه بدون بچه  یکی کلا ازدوا ...

بله خنده شادی بچه جالبه ولی نه وقتی وضعیت دنیا اینطوره

امیدوارم  نظرتو ب زور به شوهرت تحمیل نکرده باشی 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
امیدوارم  نظرتو ب زور به شوهرت تحمیل نکرده باشی

من قبل از ازدواج نظرمو به شوهرم گفتم و اونم گفت این بدن تو اختیارشو داری 

اگر مخالف بود همون موقع میگفت 

و باشناختی که از شوهرمم دارم مطمئنم به بچه علاقه نداره و حوصله نداره

من قبل از ازدواج نظرمو به شوهرم گفتم و اونم گفت این بدن تو اختیارشو داری  اگر مخالف بود همون م ...

نظر شما محترمه ولی خونه بدون بچه اصلا قابل تحمل نیس خدا ب حق فاطمه ی زهرا ب اونایی ک بچه میخان بچه بده 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
بله خنده شادی بچه جالبه ولی نه وقتی وضعیت دنیا اینطوره

عزیزم دنیا تابوده همین بوده از همون زمان ادم وحوا جنگ بین دو برادر و جن وانس شکل گرفت تا به الان 

الان شاید جزو زمانهایی هست که ارامش حاکمه تو دنیا جنگی نیست 

ولی در کل با کسایی که از عهده ی نیاز های  مالی وعاطفی یه بچه برنمیان چند جین بچه میارن مخالفم 

هر کسی یه عقیده ای داره از قدیم شرایط مالی همه یکی نبود تو مدرسه یادتونه که یکی دفتر سیمی میاورد با طرح های خوشگل یکی باخجالت  دفتر دولتی 

ولی ایا مشخصه که کودومشون تو زندگی موفق تر شدن

؟؟

به نطرم علاوه بر نیاز مالی بهتره بچه هامون رو خوب تربیت کنیم چه خوبه که نسل اینده طرز فکر وعقیدشون کمک به انسانیت باشه نه مثله نسل الان و ماقبل ما خودبین و مغرور  که فقط فکر زندگی خودشونن و بس 

عزیزم دنیا تابوده همین بوده از همون زمان ادم وحوا جنگ بین دو برادر و جن وانس شکل گرفت تا به الان&nbs ...

بله دقیقا توانایی تربیت درست فرزندم مهمه

نظر شما محترمه ولی خونه بدون بچه اصلا قابل تحمل نیس خدا ب حق فاطمه ی زهرا ب اونایی ک بچه میخان بچه ب ...

آمین

بله ولی نسل بعدی هم زنده نمیمونن این طبیعت دنیاس ک انسان وقتی هست میخواد خیلی از چیزها رو تجربه کنه ...

اگه این نظر رو بخوای تعمیم بدی به کله جهان از عقیم کردن حیوانات وگیاهان تا انسانها کله دنیا نابود میشد نطریه ای نیست که بخوای فکر کنی 

یه جور مقابله با خداست من دوست ندارم تولید مثل باشه و مقابله میکنم با هر چیزی که تو افریدی 

نه عزیزم میگی خدا درست میکنه عزیزم خدابهمون عقل داده قدرت انتخاب داده گفته راهتوانتخاب کن وقتی الان من میبینم جامعه چجوریه حتی انسان هابه هم رحم نمیکنن بیچاره طفلی وبیارم که چی ..بچه هاروچیدمان کنم که من روشنفکرم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .