2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 162 پست
خب بگو فوقش ده نفر باهات همراه میشن ده نفری با هم دنیا رو متقرض کنید البته نسل امثال شما با اینهمه ...

امیدوارم نسل همه ی ادما منقرض بشه تا زمین یه نفس راحتی از دست همه بکشه 

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
میتونی مودبانه نظرتو بدی  هرکسی یک نظری داره  خوشتون میاد کسایی که مخالف نظرشما هستن با ...

تو خودت با توهین به مخالفان نظرت یعنی اونایی که بچه میارن شروع کردی و بهشون گفتی خودخواه و چند تا چیز دیگخ

با خودت چند چندی عمو جون؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم.ما داریم بین کاستی ها زندگی میکنیم اشتباه میگید اگر کاستی هایم هست.از ده نفر تو ایران ۸ن ...

یعنی میخواید بگید توی سالهای گذشته هم از هر ده نفر هشت نفر توی فقر بودن؟

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

امیدت که الکیه

زمین روزی رو میبینه که همه آدما با صلح توش رندگی میکنن

وعده خداست

زندگی هم فقط این دنیا نیست که بخواهیم همه چیش عالی باشه

ما اینجاییم که اماده بشیم برای زندگی ابدی

با این طرز فکرت نه دنیا رو داری نه آخرت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
تو خودت با توهین به مخالفان نظرت یعنی اونایی که بچه میارن شروع کردی و بهشون گفتی خودخواه و چند تا چی ...

خودخواه با نفهمیدن و متوجه نیستی و .... خیلی فرق می‌کنه 

البته استارتر باور کن من اتفاقا توی این مورد با شما موافقم واقعا چه اصراریه بعضیا بچه دار بشن؟اتفاقا وقتی میبینم یه عده از تفکرا تصمیم گرفتن خودشون نسل خودشونو منقرض کنن خوشحال میشم،والا زمین به یه پاکسازی احتیاج داره

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

انشاءالله به زودی نسل ظالمین نیست و نابود بشه زمین مثل شما فکر نمیکنه بلکه افتخار می‌کنه به پا گذاشتن آدمهای خوب

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
امیدت که الکیه زمین روزی رو میبینه که همه آدما با صلح توش رندگی میکنن وعده خداست زندگی هم فقط این ...

شما دنیاو اخرتو داشته باشین کافیه 

هرکسی رو قبر خودش میخابونن 

[QUOTE=169933921]خودخواه با نفهمیدن و متوجه نیستی و .... خیلی فرق می‌کنه [/QUOTE

باشه تو خوبی.جلوگیری یادت نره یه وقت قاتل هم نشی

بای

یعنی میخواید بگید توی سالهای گذشته هم از هر ده نفر هشت نفر توی فقر بودن؟

بله بودن ولی بازم کم توقع بودن مردم.یه لباس میگرفتن برا بچه تا بچه سوم چهارم استفاده میشد.ولی الان بچه یه لباس رو فقط چندماه میپوشه..قبلا بازم فقر بود ولی بقول قدیمیا دلا خوش بود.الان فقر هست هیچ دیگه دلامون خوش نیست.بنظرتون چرا انقد سکته تو جوونا زیاد شده چرا هراگهی فوت میبینی جوون طرف؟؟؟انقد درگیریا ذهنی دارن بدبختا 

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
شما دنیاو اخرتو داشته باشین کافیه  هرکسی رو قبر خودش میخابونن

این جمله از اساس غلطه اتفاقا خدا ماها رو به خاطر سکوت بازخواست می‌کنه و نهایت تر رو خشک میسوزه  

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
البته استارتر باور کن من اتفاقا توی این مورد با شما موافقم واقعا چه اصراریه بعضیا بچه دار بشن؟اتفاقا ...

اره نیاز ب پاکسازی  داره ولی امیدوارم ادمایی ک تصمیم به فرزنداوری میکنن حداقل درست تربیت کنن و صالح باشن فقط کاش فرزند خوب تحویل جامعه بدن 

[QUOTE=169933921]خودخواه با نفهمیدن و متوجه نیستی و .... خیلی فرق می‌کنه [/QUOTE باشه تو خوبی.جل ...

ما حواسمون ب کارمون هست 

توبرو خود به فکر خویش باش

این جمله از اساس غلطه اتفاقا خدا ماها رو به خاطر سکوت بازخواست می‌کنه و نهایت تر رو خشک میسوزه  ...

کاش تو‌موردهای دیگه م از حقتون دفاع میکردید

البته استارتر باور کن من اتفاقا توی این مورد با شما موافقم واقعا چه اصراریه بعضیا بچه دار بشن؟اتفاقا ...

الانم امضاتو خوندم گلم من نه اصلا اخبار ایرانو گوش میدم نه اخبار امریکا که کسی بخواد شستشو مغزی م بده.تموم این چیزایی م که میگم ب چشم خودم دیدم .شما کدوم شهری؟

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت