2777
2789
عنوان

بچه

2297 بازدید | 162 پست

انسان چقدر خودخواه میتونه باشه که  یک موجود بی گناه رو وارد این دنیا بکنه 

فقط بخاطر رفع نیاز خودشون 

بخاطر خالی کردن ی سری احساسات 

بخاطر حرف مردم 

بخاطر عصای دست پیری  و....

توی یکی از تایپک ها ی خانمی ی حرف خوبی زد 

گفت فداکارترین مادران مادرانی هستند که قید مادرشدنو میزنن تا طفلی رو وارد این دنیا نکنن چون ظلم به اون طفل

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .

وا😑

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حرفای چرتی😂

از نظرشما چرتن چون عادت دارید خودتونو گول بزنید تو همین تاپیکا دیدم هدف فرزند اوری چیه 

از اونجایی ک اینجا سایت بارداریه و اکثرا باردار هستن و با دیدن این تاپیک ممکنه حالشون بد بشه گزارش میزنم

@نی_نی_یار_5  

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
از نظرشما چرتن چون عادت دارید خودتونو گول بزنید تو همین تاپیکا دیدم هدف فرزند اوری چیه 

من قصد دارم خودمو گول بزنم عزیزم

شما به فکر خودت باش تا عمر داری بچه نیار 

دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟
یاد هدایت افتادم اینم اینجوری سفیهانه حرف میزد احساس می‌کرد روشنفکره ولی در واقع روغنفکر بود😊

بله کاملا از نوع کلامتون مشخصه چه فرزند یا فرزندانی رو تحویل جامعه میدید