2777
2789
عنوان

تصادف کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 39 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه یعنی؟ موقع تصادف تو طوریت ن شد؟ پلیس نیومد؟؟ سوال جوابی نکردن ازت؟؟ چطور ب خانو اده پسره خبر دغ ...

من فقط کوفتگی شدید دارم ،،اون سرش ضربه خورو😭😭دارم میمیرمم بخداا

هیچی گفتم سرکارهستم😭ولی دیگه سرکارمم نرفتم ،چون بیمارستان کارمیکردم قبلاجای خواب میدادن خودشون

درست توضیح بده لطفا😐کجامیرفتین?چطورالان محل کارت ب خونوادت اطلاع ندادن??چطورخونوادت پیگیرت نیستن🤔🤔وهزارویک سوال دیگه،،،لطفاوقتی تاپیک میزنین درست توضیح بدین😏ملت واسکل خودتون نکنین😑😶

من خوشبخت ترینم باوجوددوتافرشته هام وهمسری که باتمام وجودعاشقمه وبرای زندگیمون خیلی زحمت میکشه😍خدایاخیلی خیلی شکرت🙏❤                    کاربری چهارممه😐واسه خاطریه سری ازعقده ای ها کاربری قبلیم پوکید🙄🙄 خیلیامیان اینجاکه عقده هاشون وتخلیه کنن😏
گفتم سرکارهستم ،نمیدونن چی شده😭

آها باز خوبه بی خبر نیستن

دعا میکنم خدا عشقتو شفا میده نگران نباش

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖

چرا حس میکنم  مثل رمان حرفات نمی دوننمممم چرا.... انشالله که حالش خوب شه.... 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

آها باز خوبه بی خبر نیستن دعا میکنم خدا عشقتو شفا میده نگران نباش

وای دارم دیونه میشم😭اگه خوب نشه چ خاکی بریزم توسرم،این چندروزه خانوادش حرف نزده نزاشتن برام،اخه مگه گناه من چی بود،اینکه عاشق شدم😭

ببین

اولا دوستم با دوست پسرش رفت گردش تصادفکرد توی بیمارستان اولین کاری که کردن پسره را پلیس برد برای بازجویی

و بلافاصله به خانواده دختر و پسر خبر دادن 

دوما همسرم گفت حتما به خانواده دختر چون توی صحنه تصادف بوده خبر میدن

سوما شبی تاپیک پربازدید شاد هم میشه زد. دروغهای شاد، از اونا که همسرم برام دو کیلو طلا خریده خواهراش دارن از حسودی میترکن

چهارما... 

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری