2777
2789
عنوان

بارداری

88 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من این ماه کلومیفن خوردم ۴روز از پریم گذشته دیروز چک زدم ۲تاخط کمرنگ افتاد امروز صب زدم منفی بود ی خط ادرارم رقیق بود بعدش دست خودم نیس از شب تا صب ی سره دسشوییم نمیتونم نگه دارم ک غلظت داشته باشه درد پریودی دارم فک میکنم میخام بشم ولی نمیشم سمت چپ و راست تخمدانم هی میگیره ول میکنه خیلی زیاد میخوابم سردرم کم و بیش دارم  چ کنم تجربه دارید خواهش میکنم بگید

۳ ۴ساعتی نگه دار ادرارتو ابم نخور بزن ببین چی میشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
۳ ۴ساعتی نگه دار ادرارتو ابم نخور بزن ببین چی میشه

بارتون نمیشه نمیتونم نگه دارم تکررادرار دارم نگه میدارم زیردلم تیرمیکشه نوک سینمم درد میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارتون نمیشه نمیتونم نگه دارم تکررادرار دارم نگه میدارم زیردلم تیرمیکشه نوک سینمم درد میکنه 

پس برو ازمایش بده نمیدونم عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بدنم سنگیته انگار ی کامیون بلند میکنم انقد خستم 

من نداشتم اوایل بارداری این علائمو عزیزم

ب خودت تلقین نکن اصلا

هم بارداری هم عفونت ادراری داری زود رسیدگی کن منم مثل توام

ندارم ی ماه پیش تمام آزمایشات لازم دادم هر ۳ماهم دکتر زنان میرم هیچ مشکلی ندارم ن عفونت ادراری ن هیچ چیز دیگه همچیم اوکی بود سالم سالمم