2777
2789

۱۴ هدیه به ۱۴ معصوم .ان شاالله همه حاجت روا بشیم.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

۱۰۰تا...ب نیت حضرت فاطمه و حضرت زینب و حضرت رقیه ....تروخدا دعاکنید با یه تو دلی زندگیم ازهم نپاشه 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵۰ تا ب نیت حضرت عباس

۵۰تا ب نیت حضرت ام البنین

۱۴تا هم ۱۴معصوم...

تروخدا برام دعاکنید زندگیم ازهم نپاشه

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
برا صلوات میفرستم 💞💞💞

ممنونم عزیزم...ان شاالله عاقبت بخیر و حاجت روا بشی 

منم ۵۰ تا میفرستم ایشالله مشکلات هممون حل بشه

ببخشید استارتر🌹🌹🌹🌹

خانوما میشه برای حل شدن مشکلات زندگی خواهرم صلوات بفرستید یا به روش دین خودتون دعا کنید لایک کنید تا منم صلوات بفرستم امیدوارم حاجت روا بشید خیلی ممنون🌹❤️

که رمز ماست ایستاده مردن.....

صد صلوات

دوستان هر کی مشکلی دارهدختم صلوات دعا قران میخاد بهومن بگه میزارم‌تو گروهم

تاپیک اخرم اسم اموات هس بنویسید براشون قران میخونیم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

۱۰تا گفتم

شمایی که پیامم رو‌میبینین لطفاااا دعا کنین یکشنبه اونی بشه که من میخوام😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😭🙏🏻🙏🏻😭😔 خیلی روز مهمیه

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
صد صلوات دوستان هر کی مشکلی دارهدختم صلوات دعا قران میخاد بهومن بگه میزارم‌تو گروهم تاپیک اخرم ...

من اسمم حنا هست میشه از دوستانون بخواین برام دعا کن و یه دونه صلوات برام بفرستن که یکسنبه اونی که من میخوام بشه

خواهش می کنم😔😭

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
من اسمم حنا هست میشه از دوستانون بخواین برام دعا کن و یه دونه صلوات برام بفرستن که یکسنبه اونی که من ...

سلام آبجی جون خوبی عزیزم 

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله 

صلوات فرستادم عزیزدلم 💚💛🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave