2777
2789
عنوان

ی لحظه بیایین

114 بازدید | 24 پست

تو سایت اداره پست میرم کدمرسوله رو میزنم همش زده مرسوله به منطقه پستی ارسال شد اگر بیاد نباشیم اونجا میزنه؟ دیگه درسته  یک هفته اس هنوز نیومده سری پیش ۴روزه اومد زنگ زد به گوشیم  رفتم گرفتم پاییم ،پست سفارشی هم هست میگم نکنه اومده اونجا نزده 🤔🙁شماره ای چیزی داره ادم زنگ بزنه بپرسه فردا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی اینطوری میشه منم محصولم از مازندران سفارش دادم باراول سه روزه اومد دومی خورد به آخرهفته ده روز ...

اخه گفت شنبه ارسال کردم دیکه باید تا چهارشنبه میرسید آیفون هم خراب میترسم اومده باشه نفهمیده باشم برگشت بخوره

اخه گفت شنبه ارسال کردم دیکه باید تا چهارشنبه میرسید آیفون هم خراب میترسم اومده باشه نفهمیده باشم بر ...

نه احتمالا فردا دیگه نهایت پس فردا میرسه 

از منم بعضی وقتا دیر میشغ

اخه گفت شنبه ارسال کردم دیکه باید تا چهارشنبه میرسید آیفون هم خراب میترسم اومده باشه نفهمیده باشم بر ...

کد مرسوله داری فردا برو اداره پست زیاد به سایتشون اعتباری نیست منم تازه دیروز اداره پست گفت رسیده البته من تماس گرفتم