2777
2789
عنوان

کدوم فاز پردیس

21572 بازدید | 61 پست

دوستان بجز فاز 1 تا 3 پردیس دیگه کدوم فازا خوبن. 

بعضیا میگن 11 خوبه بعضیا میگن 9

از لحاظ امنیت بیشتر برام مهمه چون صبح تا شب خونه تنهام و شوهرم تا شب قراره تهران سرکار باشه

فعلا تهرانیم قراره بعد عید بریم پردیس

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگر اطلاع دارید میتونید بگید کدوم زون فاز 11

والا من خودم كه ساكن نيستم ولي يه واحد داريم اونجا ديدم كه نظم و نگهباني فاز ١١خيلي خوبه خصوصا زون ٤البته اگر ميخواين بحرين بهترين زونش ١ هست ولي هنوز كامل رَآه نيافتاده زون ٤ يه خورده از لحاظ اينكه زودتر افتتاح شده نظم بهتري داره

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️

اکثرا میگن 11 دلیلش نمیدونم چیه😁

ولی خب 11 ساختمون های بلند و یه عالمه واحد معلوم نیست تا کی میخوان پر بشن نقشه هاشونم جالب نیست

فاز 8 شلوغ تره باز ساختمون هام واحداش کمتره بزرگتر و خوش نقشه تر

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

فاز یازده و نه تقریبا از نظر امکانات خوب نیستن.فضای سبز و دسترسی به پاساژ و مرکز خرید و جاده مناسب و ....درسته قیمتشون نسبت به فاز یک تا چهار کمتره ولی خب امکاناتشون هم اصلا قابل مقایسه نیست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اکثرا میگن 11 دلیلش نمیدونم چیه😁 ولی خب 11 ساختمون های بلند و یه عالمه واحد معلوم نیست تا کی میخوا ...

عزیزم فاز8 هم قدیم جدید داره؟! از دوستانمون هم فاز8 هستن تقریبا راضین. پس اگر فاز8 شلوغ تره گزینه مناسب تریه نسبت به 11 و 9

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
فاز یازده و نه تقریبا از نظر امکانات خوب نیستن.فضای سبز و دسترسی به پاساژ و مرکز خرید و جاده مناسب و ...

آره گلم ولی قیمت فاز1 تا4 تقریبا با تهران یکیه من بیشتر بخاطر اجاره بالای تهران میخوام بیام پردیس چون قسط زیاد داریم خیلی نمیخوام به همسرم واسه کرایه خونه فشار بیاد

راجع به فاز8 اطلاعی دارید شما

عزیزم فاز8 هم قدیم جدید داره؟! از دوستانمون هم فاز8 هستن تقریبا راضین. پس اگر فاز8 شلوغ تره گزینه من ...

آره گلم 8 هم همینطوریه اون قدیمی تر ها گرون تره جدید تر ها ارزون تر

دوستای من فاز 8 و 11 هستن هر دو راضین اما خب من حس میکنم 8 فعلا برای زندگی مناسب تره شاید 11 آینده ی بهتری داشته باشه و مثلا پیشرفت قیمتیش بهتر باشه اونم چون طرفدار بیشتر داره

اما شخصا خودم باشم 8 رو انتخاب میکنم

یه جورایی بعضیا میگن 11 برج هست و کلاس برج رو داره اما برج تو بیابون دیگه چه کلاسی آب به همه نمیرسه برق قطع میشه و... چه کاریه خب

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
آره گلم 8 هم همینطوریه اون قدیمی تر ها گرون تره جدید تر ها ارزون تر دوستای من فاز 8 و 11 هستن هر دو ...

آره واسه من که قراره تنها باشم فاز8 خوبه. فاز11 بنظرم امنیت کمتری داره و سردتره😋❤️

آره گلم ولی قیمت فاز1 تا4 تقریبا با تهران یکیه من بیشتر بخاطر اجاره بالای تهران میخوام بیام پردیس چو ...

من فاز دو هستم و تهران هم خونه دارم و اینجا هم خونه دارم.والا من تاحالا فاز 8نرفتم ولی از خونمون فاز 8معلومه و خب گفتم دیگه امکاناتش خوب نیست.تقریبا امکاناتی نداره اگه خب فقط قیمت برات مهمه و امکانات مهم نیست میتونی زندگی کنی.ولی دسترسی به تره بار و درمانگاه و مدرسه و همچی سخته .

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ولی کلا 8و11به نظرم در یه حد هستن ولی 11به نظرم بهتره از نظر دسترسی نسبت به فاز 8

فاز هشت اونور شهره کلا خیلی پرت تره ولی باز فاز یازده به شهر نزدیکتره.

ولی کلا 8و11به نظرم در یه حد هستن ولی 11به نظرم بهتره از نظر دسترسی نسبت به فاز 8

آره بیشتر شلوغی و امنیت و قیمت مناسب مد نظرمه. ساختمون های کم ساکن و ساختمون هایی که واحد زیاد دارن هم بنظرم امنیت ندارن. ممنون از راهنماییت عزیزم  

چقدر میتونی خرج کنی؟؟؟؟چرا فاز سه مجتمع هسا نمیری؟؟؟اونجا مسکن مهره و ارزونتره