2777
2789
عنوان

فولیک اسید

209 بازدید | 20 پست

سلام.قبل بارداری حتما باید فولیک اسید خورد؟من دکترم فقط قبل بارداری بهم قرص فیفول و کلسیوم بهم داد.قلب جنین تشکیل نشد ۱۰ هفتم شده باید سقط کنم.میشه علتش همین باشه که فولیک اسید نخوردم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا ۱۲هفته وقت هست برای تشکیل قلب...اگه دکتر نگفته سقط کن و خطری برای خودت نداره صبرکن 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
عزیزم تا ۱۲هفته وقت هست برای تشکیل قلب...اگه دکتر نگفته سقط کن و خطری برای خودت نداره صبرکن 

دکتر گفت خودش سقط میشه ولی هنوز نشده.۱۰ روز گذشته از حرف دکتر.یعنی ممکنه قلبش تشکیل بشه؟

فكر نكنم بهش ربطي داشته باشه دكترت عوض كن بعضي بچه ها مغزشون زودتر تشكيل ميشه تا قلب

آخه رشد هم نداشته الان ۱۰ هفتم شده‌.دکتر گفت خودش سقط میشه هنوز نشده

دکتر گفت خودش سقط میشه ولی هنوز نشده.۱۰ روز گذشته از حرف دکتر.یعنی ممکنه قلبش تشکیل بشه؟

عزیزم تا هفته ۱۲وقت هست عجله نکن...دکترت رو عوض کن...تازه خیلیها میگن تا هفته ۱۸....معمولا بچه هایی ک قلبشون دیر تشکیل میشه باهوشتر میشن.

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
عزیزم تا هفته ۱۲وقت هست عجله نکن...دکترت رو عوض کن...تازه خیلیها میگن تا هفته ۱۸....معمولا بچه هایی ...

رشد حاملگی نداشتم هفته ۹ بودم ولی بچم اندازه هفته ۶ بود