2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 22 پست
وابسته به مادر و قهر کردن با پدر بعضی موقع ها میز ارایش همیشه شلوغ قیافه خوشگل وطرف مقابل قد متوسط و ...

درسته حس طرف مقابلم چیه؟ دوسم داره؟ برمیگرده؟ خبری ؟ پیامی زنگی دیداری؟ پستی ک الان تو پیج باباش گذاشته شده خودش گذاشته یا ادمین گذاشته این خیلی واسم مهمه.

مشکلات مالی بالاخره تموم میشن انشالله مشکل شمام زود حل بشه

اخه شاید برا ما باعث جداییمون هم بشه😢

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته حس طرف مقابلم چیه؟ دوسم داره؟ برمیگرده؟ خبری ؟ پیامی زنگی دیداری؟ پستی ک الان تو پیج باباش گذا ...

دوستت داره ولی در مقابل شما احساس کمبود می کنه چون می دونه خیلی عجولی ودر اینده احتمال داره ترکش کنی

9 ماه بودم ی سر اومد خریت کردم رفت 2 ماه و خرده ایه منتظرم باز 

میاد انشالله ماهم یبار باهم سه ماه تموم کردیم دوباره برگشتیم من لجبازی کردم دعوا راه انداختم فقط دوباره تموم کردیم سه هفتس الان جوابمم نمیده 

سعی کن بهش پیام‌ندی و زنگ نزنی خودش میاد

دوستت داره ولی در مقابل شما احساس کمبود می کنه چون می دونه خیلی عجولی ودر اینده احتمال داره ترکش کنی

اخه من همیشه بهش گفتم عاشقشم و تااخر عمرم میمونم پاش ب نظرت خبری میشه ازش؟برمیگرده؟ این پست از طرف خودش بوده یاادمین؟